GFS ye göre şuan kar var :dScreenshot_20240110-142108.jpg
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Artık soğukların nasıl giriş yaptığı da önemli orta vadeye geldiğimizde soğuğun nasıl basınç dizilimi ile giriş yaptığı büyük önem taşıyor, yanii öyle bir giriş şekli olmalı ki doğulama derdi olmamalı, batılama derdi olmamalı, yağışın azalma ihtimali fazla olmamalı öyle bir basınç dizilimi ile gelmeli ki soğuk sistem istikrarlı ve bozmadan ülkemize güzel kar yağışları getirmeli. Bunun örnekleride var geçmişte sanırım.
-
Kocaeli iyi kötü bir şeyler alcak
Ben beğenmiyorum.
-
körfez 3.8
DP 1.0
-
şuan körfezde değilim ama 2 saate geçicem bakalım 🥲
-
- Resmi Gönderi
-
DP kontrol edelim bi :d
-
DP kontrol edelim bi :d
Sen dewpointi çok seversün.
-
Sen dewpointi çok seversün.
Önemli ettken reisim o
-
Hataydayken DP siz kontrol mü yapardık biz hahah
-
Benim konum hala 5 derece olduğundan ve nemin yüksek olduğundan ötürü, dewpointe bakmama gerek yok, bu sistemde havada kar görmem. 12 ocak akşamından başlayarak 14 ocağa kadar az çok bir şeyler görürürüm, ama ne kadar tatmin eder bilmem. Anı yaşarken şahit olacağım görüntüye göre ne kadar tatmin oldum olmadım anlık bilgilendirme yaparım (sanki herkes hevesle sistemi ne kadar beğendim beğenmedim meraklı ya 😀😀)
-
Benim konum hala 5 derece olduğundan ve nemin yüksek olduğundan ötürü, dewpointe bakmama gerek yok, bu sistemde havada kar görmem. 12 ocak akşamından başlayarak 14 ocağa kadar az çok bir şeyler görürürüm, ama ne kadar tatmin eder bilmem. Anı yaşarken şahit olacağım görüntüye göre ne kadar tatmin oldum olmadım anlık bilgilendirme yaparım (sanki herkes hevesle sistemi ne kadar beğendim beğenmedim meraklı ya 😀😀)
Senin konum neresi tam bilmem de mgmye göre bugün bir şeyler görcem gibi
-
Senin konum neresi tam bilmem de mgmye göre bugün bir şeyler görcem gibi
Zamanında, kasımın ortasında kar yağışından bahsederken benim gölcükte olduğumu yağışların ise senin konumunu çoğunlukla sıyıracağından bahsetmiştim. güney Kocaeli daha şanslıydı, sen kenardan köşeden bir şeyler kaptın ama yağmur almıştın ben kky, sulu kar.
-
Sistemleri getiriyoruz fakat hep detaylarından kaybediyoruz, bizim asıl sorunumuz sistemin gelmesi değil sistem içerisindeki yağış detayları
-
körfez simalarına bi kütle gelişi var gibi sıcaklık 3.7 dp 0.9 bakalımScreenshot_20240110-181525.jpg
-