Peki gfs nin Bursa için verdiği yoğun kar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aynı şekilde rakım 400-500 ve üzeri..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki gfs nin Bursa için verdiği yoğun kar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aynı şekilde rakım 400-500 ve üzeri..
Peki gfs nin Bursa için verdiği yoğun kar hakkında ne düşünüyorsunuz?
250-300 rakım ve üstü kar yağışını net şekilde görür.Ama dikey hız faktörüne bağlı olarak kar sınırı zor da olsa 150 m civarına kadar inebilir. Bu kadar aşağıya düşme durumu özellikle gece geç saatlerde mümkün. (görürsek anca havada olur) , +600 rakımda güzel kar örtüsü olur . 350-500 metrelerde araba,çimler,çatılar ve de *anlık olarak* yağışın yoğunluğuna bağlı olarak yerler tutabilir. İyice araştırma yaptım sonuç bu
Gfs ısrarla balıkesir merkeze kar veriyor ufakta olsa bir örtü yapma şansı varmıdır?
Gfs ısrarla balıkesir merkeze kar veriyor ufakta olsa bir örtü yapma şansı varmıdır?
Evet örtü ihtimali var
Tnhnkrhn Gfs ile ecmwf akşam 6-7 den sonra 1-2 cm lik örtü ihtimali var diyor icon modelinde ise bu ihtimali biraz daha zayıf görsel odaklı daha çok
bursadada güzel kar var özellikle yenişehir ,büyükorhan,harmancık inegöl gibi rakımı 200 üstünde yerlerde
İçimden Bi ses pazar sabahına beyaz bi örtü ile uyanacağımı söylüyor eğer öyle bisey olursa buraya fotoğraf aticam inşallah 😂
Hava beklenenden soğuk gidiyor şu an
İçimden Bi ses pazar sabahına beyaz bi örtü ile uyanacağımı söylüyor eğer öyle bisey olursa buraya fotoğraf aticam inşallah 😂
Rakımın kaçtı unuttum bilgilerini güncellersen daha rahat olur herkes için
Bursa'da akşam - gece itibariyle yarın sistem bitişine kadar +700/+800 rakım show yapacak. Uludağ'da mevcut kar örtüsüne 25 ila 40 cm aralığında ekleme olacağını düşünüyorum.Dikey hızın kuvvetli olduğunu ve bir iki faktörü hesaba katarsak maximum 400-450 rakıma kadar örtü ihtimali gözüküyor ve kar sınırının zor da olsa Tophane-Heykel taraflarına kadar düşmesini bekliyorum. Tabii kısa süreliğine seyirlik kardan ibaret olur ama böyle bir sistemde ona da şükretmek gerek . ay sonu daha iyileri yolda 🥶❄️20240120101224-ecba22923fbf6ee950b7e92b98a804d09fa07964.png
310 metre bence kar sınırı gece 150 metrelere iner
Buraya alalım abim
Arkadaşlar Tekirdağ'da durumlar neler varmı kar yağışı hava 3 derece şuan
Castiello68 saatler ilerledikçe kar başlayacaktır. Özellikle akşama doğru ve akşam saatleri. Rakımını tam bilmiyorum ama genel olarak görsel olur.
310 metre bence kar sınırı gece 150 metrelere iner
Kar görürsün.
Castiello68 saatler ilerledikçe kar başlayacaktır. Özellikle akşama doğru ve akşam saatleri. Rakımını tam bilmiyorum ama genel olarak görsel olur.
Screenshot_2024-01-20-15-49-28-459_com.android.chrome-edit.jpg