Ben sabaha kesin çıkacam çünkü yarın da buna benzer yağışlar olacak ve fazla erime olacağını zannetmiyorum
Çıkarsan fotoğraf at hocam ona göre ben de akşam-geceye doğru bir uğrarım son otobüse kadar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen sabaha kesin çıkacam çünkü yarın da buna benzer yağışlar olacak ve fazla erime olacağını zannetmiyorum
Çıkarsan fotoğraf at hocam ona göre ben de akşam-geceye doğru bir uğrarım son otobüse kadar
Evimin önünden umuttepe otobüsü geçiyor eğer sabaha çok fazla erime olmazsa çıkarım.
Evimin önünden umuttepe otobüsü geçiyor eğer sabaha çok fazla erime olmazsa çıkarım.
Aynı şekilde 2 adım atıp otobüse biniyorum duruma göre ben de uğrarım kar bize gelmiyorsa biz kara gideriz
İmkanı olan 300-400 metreye çıksın okulda yok nasıl olsa ben bile çıkardım ama yarın iş var.
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/izmit-umuttepe/1029
pasted-from-clipboard.pngpasted-from-clipboard.png
Sabaha kadar izleyeceğim gibi.
Araba varsa çık bence, müsaitsen tabi ki.
500 rakım diyor umuttepe için
Araba varsa çık bence, müsaitsen tabi ki.
Pederin araba var da çekiniyorum almaya onun arabayı.
Sabaha kadar izleyeceğim çok iyi bir yağış var sabah umuttepe yolcusuyum.
beylikdüzü yağmur yağdı az önce bu sistemde çöp oldu galiba zaten güçlü değildi):
beylikdüzü yağmur yağdı az önce bu sistemde çöp oldu galiba zaten güçlü değildi):
Yarın geceye kadar devam , radar takibi yapın 500 hpa'da -37 girecek o zaman örtü oluşur diye düşünüyorum.
Yarın geceye kadar devam , radar takibi yapın 500 hpa'da -37 girecek o zaman örtü oluşur diye düşünüyorum.
umarım örtü oluşur hocam yani rakımımda çok düşük değil 184 metre neden yağmur yağdı anlamadım
Şu an da çok güzel yağıyor kky dan saf kara çevirdi.
umarım örtü oluşur hocam yani rakımımda çok düşük değil 184 metre neden yağmur yağdı anlamadım
Poyraz işi bozuyor hocam, nem pompalıyor hava ısınıyor. Rüzgar yıldız kalsaydı şu an kartopu oynardınız.
günaydın 3 arabadan 2 sinin tavanda kar gördüm haha