- Resmi Gönderi
günaydın 3 arabadan 2 sinin tavanda kar gördüm haha
Günaydın Sefa, hayırlı olsun kar görmedim demezsin artık.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgünaydın 3 arabadan 2 sinin tavanda kar gördüm haha
Günaydın Sefa, hayırlı olsun kar görmedim demezsin artık.
günaydın üstad gelen bi kütle var gosbdayım şuan konum olarak körfezden yüksek dur bakalım nolcak
günaydın üstad gelen bi kütle var gosbdayım şuan konum olarak körfezden yüksek dur bakalım nolcak
Hadi bakalım güzel kardeşim bekliyoruz, aksiyon olursa fotoğraf bekleriz.
Bende yerde kar göremedim ama sakarya kampüse gideceğim inşallah görürüm.
benim anlamadıgım dün burda yağış mı olmadı yoksa rakımı 176 yerde çok nadir kar vardı oda aman aman denecek kadar
gosbta kar başladı depo içindeyim fotoğraf çekemiyorum 😀
güzel yağıyor ama
gün boyu her kütle buray kar bırakcak sanırsam
sistem maalesef şu saate kadar hayal kırıklığı oldu. bir iki defa anlık beyazlamalar haricinde hiçbirşey olmadı. Bu saatten sonrada fazla birşey olacağını sanmıyorum çünkü rüzgar poyraz. 450 rakımın bu kış hakkını veremiyoruz bir türlü.😓 Artık bize cephesel siklonik bir sistem lazım. Dekler Güney Marmara ya yaramıyor 😒
sistem maalesef şu saate kadar hayal kırıklığı oldu. bir iki defa anlık beyazlamalar haricinde hiçbirşey olmadı. Bu saatten sonrada fazla birşey olacağını sanmıyorum çünkü rüzgar poyraz. 450 rakımın bu kış hakkını veremiyoruz bir türlü.😓 Artık bize cephesel siklonik bir sistem lazım. Dekler Güney Marmara ya yaramıyor 😒
Şu an kar yağmıyor mu
Şu an kar yağmıyor mu
şu an yağmıyor ama şu doğu Marmara açıklarında oluşan kütleler direk üzerimize geliyor. ne koparırsak artık birde akşam ki ull'den de birşeyler alırız belki
balıkrsir merkezde yağmur var 😃 ne zaman başlar bu kar ya
dediğim gibi iyi kötü hava da da olsa kar bırakıyo kütleler
şuanki kütle daha sağlam sanki böyle bir şey olamaz