- Resmi Gönderi
Kar kesti sıcaklık da düştü kütle gelecek gibi sanki
gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar kesti sıcaklık da düştü kütle gelecek gibi sanki
gibi
marmaranin guneyi 2 saate kopma ihtimalimiz var. bi yarim saat daha takip edelim bulutlari marmara dan da destek gelirse beyazlariz.
gibi
Geldi
Geldi
yarim saate daha kuvvetlisi geliyor bu zayif
yarim saate daha kuvvetlisi geliyor bu zayif
Ben artık beyaz örtü tarafında umudumu kaybettim arabaların üstünden öteye geçemedi
balikesir merkezde kar yagisi basladi.
balikesir merkezde kar yagisi basladi.
Hadi gözün aydın abi burada bır cacık yok
iyide sinan abi camdan bakinca beyazligi gormeyince olmuyor. neyse tokilere tasiniyoruz bu sene. rakim 250 metre sehrin isi adasinda degil.
. serbest kaliyormus sanirim bir zamani varmis. 3-4 aya kalkiyormus uzerindeki bisey. depremler oldukca bizimkiler korkmaya basladi. balikesir merkezde tokilerden baska zemini ve binalari depreme dayanikli yapi stogu yok.
Sinan mubarek adamsin musluman... derler bizim burda
camdan bakinca kar gormeyince olmuyor dedim sana geldi bak.
Sinan mubarek adamsin musluman... derler bizim burda
camdan bakinca kar gormeyince olmuyor dedim sana geldi bak.
Eyvallah bende şimdi eve geçtim yeterli bana gözün aydın tekrardan.
Eyvallah bende şimdi eve geçtim yeterli bana gözün aydın tekrardan.
yalniz butun modeller mgm hepsi yanildi abi. kapali koy yollari var balikesir ve canakkalenin dogusunda. biz biraz daha karasal oldugumuz icin yuksek kesimler konumunu yine konusturdu. 350 mt uzeri 20cm ve uzeri suan yer yer.
yalniz butun modeller mgm hepsi yanildi abi. kapali koy yollari var balikesir ve canakkalenin dogusunda. biz biraz daha karasal oldugumuz icin yuksek kesimler konumunu yine konusturdu. 350 mt uzeri 20cm ve uzeri suan yer yer.
Çünkü kaba taslak yapıyorlar tahmini
Hadi gözün aydın abi burada bır cacık yok
athena sistem aktif. denizel oldugunuz icin tutmuyor aslinda yagis guneye nazaran yari yari daha fazla kuzey ve dogu kesimlerde. ama balikesir bursaya canakkale dahil bir cok ile nazaran daha karasal oldugu icin kar biraz serpinti yapsa tutuyor direk. dun yolda kaldik. arkadas videoyu acik unutmus 1 dakikalik bir kaydimiz var icerisinde o durumun vermis oldugu heyecandan kaynakli argo ve biraz kufur var yoksa paylasacaktim. :D
Çünkü kaba taslak yapıyorlar tahmini
evet abi sanki zorla yapiyorlar bu isi gibi. bizler amatorler olmamiza ragmen bu isi gonulden yaptigimiz icin daha isabetliyiz bir cok kuruma gore. ovunmek icin demiyorum 2 gun once yazdiklarima kendim bakiyorum tamamen hepsi gerceklesmis. e bu isi ben bu sekilde yapabiliyorsam biz bu sekilde yapabiliyorsak. profesyonellerin yapamamasi icin tek 2 neden var biri liyakat digeri gonulsuz olarak ekonomik kaygilar icin yapmalari. ben zannetmiyorumki hic biri bizim kadar takip etsin. hic bir calisan uykusundan uyanip ne oluyor ne bitiyor diye bakmaz aliyorlar ecmwf ve wrf den meteogramlari yer kartlarini aynen kopyala yapistir. bu ulkede bu konuda bir gelisme olacaksa biz gonulluler tarafindan olacak ben boyle dusunuyorum.
yapalim sinan abi kendi programlarimizi ben bir kac sitede gordum misal birinde direk olarak konumdaki sicaklik degerlerini haritaya veren basit bir program var. baslayalim bizde. ben surekli dile getiriyorum bir kac kisi hadi dese bende o sevkle daha adapte olacagim. acikcasi destek bekliyorum sizlerden
yapalim sinan abi kendi programlarimizi ben bir kac sitede gordum misal birinde direk olarak konumdaki sicaklik degerlerini haritaya veren basit bir program var. baslayalim bizde. ben surekli dile getiriyorum bir kac kisi hadi dese bende o sevkle daha adapte olacagim. acikcasi destek bekliyorum sizlerden
Konum olarak yakın olsak daha farklı yapardık
Bu konuyu yazın geliştirme yapalım seninle