Size turuncu uyarı bize turuncu kütle o zaman Athena 🤓
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Size turuncu uyarı bize turuncu kütle o zaman Athena 🤓
Yoğkkk herkese eşit olacak olmaz daha damla düşmedi zaten çıldırazam
-
Athena sana kötü haberim var radarda görünen o kütle kartepeye gider gibi
-
Athena sana kötü haberim var radarda görünen o kütle kartepeye gider gibi
Görüceğiz bakalım bi 10-15dk ya belli olur.
-
Mgm uyarı verdiyse geçmiş olsun bizim iş iptal😂😂😂 Athena
-
Mgm yoğun kar ikonu koydu sonuç hafif kardan öteye gidemedi mesela
-
Körfezde güneşlenmek ne kadar güzel😂
-
Vallahi ben onu bunu bilmem de o işaretlediğim kütle gelirse ihya eder ortalığı dünün acısı çıkar
-
İkisinden biri beni vurmazsa helal olsun :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben de bir dışarıya çıkayım kütle denk gelir belki
-
İkisinden biri beni vurmazsa helal olsun :D
İkisi birbiriyle çakışıp kocaeli üzerinde gök gürleyip kar palanıp ip ince yağıp turuncu kütle oluşturup hayat bayram oluyormuş nasıl senaryo 🥶
-
Ben de bir dışarıya çıkayım kütle denk gelir belki
Çat bulduk tarafından size gelme ihtimali bana gelme ihtimalinden daha yüksek
-
İkisi birbiriyle çakışıp kocaeli üzerinde gök gürleyip kar palanıp ip ince yağıp turuncu kütle oluşturup hayat bayram oluyormuş nasıl senaryo 🥶
Olur mu olur ha biliyor musun o ihtimalde düşük değil şimdi sen diyince aklıma geldi
-
Herkese selamlar sevgiler. Bursadan yazıyorum. Dün burada hiçbir şey alamadık. Hatta akşam kar değil hafif yağmur gördük. Sabaha uyandığımda ise çatıda kırağı derecesinde bir beyazlık olmuştu. Küçük bir kütle geçiş yapmış muhtemelen. Bugün şu ana kadar hiçbir şey yok. Arada kuzeyden kütle geliyor ama katırlı dağı uzantısında sönümleniyor. Dağ uzantısının biraz olumsuz etki ettiğini görüyorum. Zaten sönümlenmeyen kısmı da daha ziyade Bursa'nın batısına doğru gidiyor rüzgar yönünden dolayı muhtemelen. Yani şu ana kadar benim adıma baya kötü bir sistem görünümü var. Sıfır kar şu ana kadar. Ama yarından itibaren biraz da olsa belki şartlar iyileşir diye bir umudum var. Umarım biz de yararlanabiliriz. Yoksa böyle biterse üzücü. Bursa olarak bu kıştaki sistemler açıkçası bize yarayacak şekilde gelişmedi. Daha doğrusu sadece Bursa'da değil Güney Marmara diyelim.
-
Hava karardı gelooo
-