10 Dakikaya geliyor sizin oraya Snowreis41
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
10 Dakikaya geliyor sizin oraya Snowreis41
Geldi bile
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En az 10-15 dk yağar baya sağlam kütle geldi
-
Şimdi durdu biraz
-
Çok şükür başladı
-
Şuan hafif olarak devam ediyor
-
Çok şükür başladı
Yağmasıyla durması bir oldu sabahtan beri sürekli aynı yağış elimle tutacağım kar tanelerini
-
Saat 4:30 5 Suları gibi efsane bant geliyor gibi lütfen erimesin bu sefer sarı turuncu arası gelenler lütfen
-
- Resmi Gönderi
Çok sağlun hocalarım elinize sağlık
Az daha sabır Çağrı, yarın ve sonrası da yağışlar var deniliyor..Hala bu dün bugün olan yağışlar sistemin bonusu gibi duruyor açıklamalara bakılınca
Bursa-İnegöl maalesef sadece kuru soğuk var. dün gece az bir şey yağdı o kadar. inşallah cuma, cumartesi kar olur.
Yağış var demiştik ama az olmuş,daha iyisi olacaktır inşaallah.
Evlatla pata küte bir kar topu savaşı yapacak kadar yağar Allah'ın izniyle
Herkese selamlar sevgiler. Bursadan yazıyorum. Dün burada hiçbir şey alamadık. Hatta akşam kar değil hafif yağmur gördük. Sabaha uyandığımda ise çatıda kırağı derecesinde bir beyazlık olmuştu. Küçük bir kütle geçiş yapmış muhtemelen. Bugün şu ana kadar hiçbir şey yok. Arada kuzeyden kütle geliyor ama katırlı dağı uzantısında sönümleniyor. Dağ uzantısının biraz olumsuz etki ettiğini görüyorum. Zaten sönümlenmeyen kısmı da daha ziyade Bursa'nın batısına doğru gidiyor rüzgar yönünden dolayı muhtemelen. Yani şu ana kadar benim adıma baya kötü bir sistem görünümü var. Sıfır kar şu ana kadar. Ama yarından itibaren biraz da olsa belki şartlar iyileşir diye bir umudum var. Umarım biz de yararlanabiliriz. Yoksa böyle biterse üzücü. Bursa olarak bu kıştaki sistemler açıkçası bize yarayacak şekilde gelişmedi. Daha doğrusu sadece Bursa'da değil Güney Marmara diyelim.
Merhabalar abim
İşi biliyorsun açıklama da yapmışsın..Ama sistem ters köşe yapmayı da seviyor gibi göründü başlaması ve olmayabilir denilen yerlerde kar bıraktı, olacak denilen yerlerden pas geçti bazen
En iyisi sizlerle olsun inşaallah 🤲
-
Az daha sabır Çağrı, yarın ve sonrası da yağışlar var deniliyor..Hala bu dün bugün olan yağışlar sistemin bonusu gibi duruyor açıklamalara bakılınca
Yağış var demiştik ama az olmuş,daha iyisi olacaktır inşaallah.
Evlatla pata küte bir kar topu savaşı yapacak kadar yağar Allah'ın izniyle
Merhabalar abim
İşi biliyorsun açıklama da yapmışsın..Ama sistem ters köşe yapmayı da seviyor gibi göründü başlaması ve olmayabilir denilen yerlerde kar bıraktı, olacak denilen yerlerden pas geçti bazen
En iyisi sizlerle olsun inşaallah 🤲
Çok teşekkür ederim abim iyi dilekleriniz için. İnşallah beklemedeyiz 🙏
-
Yarım saate vurduğu yeri ihya eder arkasıda var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarım saate vurduğu yeri ihya eder arkasıda var
Sanada vurur inşaallah kanka
-
Sanada vurur inşaallah kanka
İnşAllah ustam yaw sabahtan beri hiçbir şey olmadı bugün zayıf bekleniyordu ama zayıf bile yağış göremedim tek umudum o kütleler.
-
Sanki gelir gibi sen ne düşünüyorsun wriscuttern
-