Başiskele sahil koptu
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Körfezde yıkılıyor
-
Şu an çok fena
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Athena hocam yaklaşık 1 saat içinde çarşı pazar karışacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Athena hocam yaklaşık 1 saat içinde çarşı pazar karışacak
Zabaa kadar burdayık zabaa kadar çok dayanabilir miyim bilmiyorum erken kalktım bugün dayanmaya çalışacağım :D
-
Zabaa kadar burdayık zabaa kadar çok dayanabilir miyim bilmiyorum erken kalktım bugün dayanmaya çalışacağım :D
Hocam bir daha böyle gelir mi bilmem o yüzden dayanabildiğin kadar dayan
-
İnşallah beklediğimize değer :D
-
Marmara konusunda Athena Snowreis41
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu sayfayı taşımaktan fıtık olduk
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Allah seni ne yapmaya gece gece güldürdün beni usta
-
Hocam bir daha böyle gelir mi bilmem o yüzden dayanabildiğin kadar dayan
Vallahi radara bakacağım eğer ki beklediğim oluşumlar olmazsa yatarım affetmem
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ZORTTEX GELOOOOO Athena
-
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Sanmıyorum ama deneyeceğim
-
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Kar olmasaydı çoktan uyurdum da birdaha görememe ihtimaline karşı bekliyebilidğim kadar bekliycem
-
Hocam sizin oraya da yukarıdan gelo
-