Şu an hava tupturuncu oldu
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
-
Dışarı attım kendimi inanılmaz kar yağıyor. Hava tupturuncu oldu aydınlandı mesajı aldım attım dışarı kendimi :D
-
Çok uzun süredir gözlemlediğim en yoğun kar yağışı göz gözü görmüyor şuan. 10 dakikadır aralıksız yağıyor hiç örtü olmayan ana yolda bile 2-3cm civarı bir örtü oldu.
-
En son profil resmimedeki 6 saatte 51cm kar yağan sistemde böyle bir yoğunluk görmüştüm. 2022 ya da 2021.
-
Açıkçası sistem adına umutlarım yavaş yavaş tükeniyordu her ne kadar veriler bugünü işaret etmiş olsa dahi. Şuan şu yağışın altında kısa da olsa bir yürüyüş çok iyi geldi.
-
Yağış hafifleyince çok güzel bir before-after atıcam buraya sadece 15-20 dakikada neler olduğunu gösteren
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bunları da arşivden çıkardım Şubat 2021 sistemi radarı uyarısı ve sonucu…
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Before-After aradaki süre farkı yaklaşık 35 dakika. Çok keyifliydi Athena Snowreis41 umarım kaçırmamışsınızdır üstadlar… Cümleten herkese iyi geceler ☃️
-
İstanbulda radar boşaldı devam edecek mi dekler? Bide bi alcak basınc vardı sanki
-
Yalova sanırım bu sistemin en şanssız yeri olarak kapattı ne kar var ne yağış var ne birikim var benim artık kışlardan ümidim kalmadı vallahi hiç hevesim de yok kendimi çok kötü hissediyorum
-
Bu saat oldu camda kar yağar da tutar diye bekliyorum saat sabah 05:30 oldu zaten artık sistemin ömür de bitti uykusuzluktan bayılıcam vallahi ruh halim hiç iyi değil ama gerçekten en azından dedim 1-2cm olur oda yok
-
Bu sabah bursa merkez 3 cm ölçülmüş. Benim konumum da ise muhtemelen 0.5 cm gibi görünüyor. Yani kırağının üst seviyesi. Durum bu. Ayaz çok. Özellikle önümüzdeki 2-3 gece -7/-8'ler bekleniyor. Sağlam buzlanma ve don olur. Sistem benim için sıradan ve zayıf sistemler arasına girdi yağış olarak. Yapacak bir şey yok. Ne yazık ki bu kışta adam gibi balkanların çalıştığını, tepki alçak basınçlarının oluştuğunu göremedik. Dolayısıyla bu kadar oldu. Bilmem bu sezonun kalanında bir daha ciddi bir şey olur mu ama düşük ihtimal bence. Seneye sağ çıkarsak umutlar oraya kaldı..
-