Bu güncelleme bizim güncellememiz oluyor arkadaşlar. Bölgemiz adına hayırlı olsun
Sneijder10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğulama var gibi...
-
Vade hala uzun. Değişime açık. Boş yere üzülüyorsunuz..
-
CAN Hocam bu blokaj baya bir uzun sürecek gibi duruyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
-
CAN Hocam akdenizde bir siklon daha patlama ihtimali yok mu ?
-
Sen erbaayı bırak şuan İstanbul olarak komedi durumuna düştük bir türlü yağışla soguklar denk gelmedi. Üstüne buz gibi - 14 soguklar girdi. karayellede şuan sinek avlıyoruz. Buz gibi şuan İstanbul eksiler havada uçuşuyor. Erbaa lık bir sistem değildi.
Doğru diyorsun, İstanbul için beklentiler yüksekti, kötü oldu. İnşallah tüm ülke genelinin etkilendiği, daha güzel sistemler alırız kış bitmeden.
-
Halitaydemir Tokatli6060 Eğer uyumadıysanız, Tokat'a güzel kütleler geliyor. Zayıflamazlarsa yarım saat içinde çok güzel bir yağış alır gibi...
-
Bende Erbaa lıyım Yurdalan köyünden.
Merkez de yerimiz yurdumuz var
Ooo, hemşeriyiz yani
Bende merkezdeyim kral. Ayrıca ne olacak bu Erbaa'nın rakım sıkıntısı be kral. Çoğu yağış yağmur olarak düştü..
-
Sinop, Samsun 19 mayıs üzerinden mükemmel kütleler yola çıktı. Ayrıca güneyden gelen hafif şiddetli kütleler var. Amasya Tokat arasında çarpışacaklar. Garip bir durum oldu
-
Erbaa lımsınız
Evet üstad, Erbaalıyım.
-
Dedim ya kral alttan az çok kırıntı gelir. Bir kırıntı bizi ne yaptı gör bak gerisini sen düşün. Güneyden biraz gelirse daha iyi olur. Gelme ihtimali var
Kral gözünüz aydın
Ben şuan Erbaadayım burası hep yağmur aldı şuana kadar ancak sabaha doğru kar başlayacaktır diye düşünüyorum. Bence yarın akşama kadar Tokat merkez 5-10 cm, benim bulunduğum konumsa 3-5 cm alır gibi. Radar takibi önemli..
-
Halit kardeşim. Yakın vadede CAN bu işi iyi çözenlerden bu sistemde ne desek bilemem. Değişik şeyler yaşıyoruz. Araçla 15 dk mesafemde olan yer 20-25 cm kar var. Bende örtü yok. O yüzden
Aslında yaşadığımız şey belli bence. Rakım Sistemi
-
Başlayacak son 4 saat
Dostum foruma en son girdiğimde, daha takip falan yok diyip sistemi bitirmiştin, saat saymaya başlamışsın şimdide
Neyse şaka bir yana da fevri hareket etmemek lazım. Atmosfer bu, sağı solu belli olmuyor.
-
Gfs 370 li saatlerde gördü sistemi ECM hatta başta görmedi bile kardeşim
Normal. Günlük 4 kere güncelleniyor. Özetle, sabah babasına anne, öğlen amca, akşam dede, gece de baba diyen bir model. 4 seferin birinde başka tahmin kalmadığı için babasını doğru tahmin edebiliyor
-
Yoo gfs getirdi sistemi
GFS mi ? Önünü bile göremeyen bir tahmin sistemi mi getirdi ? Yapmayın