2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
Yakın vadede emcwf kazanıyor. Artık bu sistem %99.9 kesinleşti emcwf ye göre 0.1 kaldı belki marmaraya veya orta karadenize yağışı arttırabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
Yakın vadede emcwf kazanıyor. Artık bu sistem %99.9 kesinleşti emcwf ye göre 0.1 kaldı belki marmaraya veya orta karadenize yağışı arttırabilir.
Ben bu sistemden lütfen yanlış anlaşılmasın tokat adına ümidimi tamamen kestim. Kar alan yerlere Allah bereket versin barajlar dolsun.
Bence çok abartıyorsun. Pazar gecesi Tokat'a kar yağıyor diye forumu ayağa kaldırırsın, benden söylemesi.
Kardeşim keşke yağsa ama modeller ve bilim Batı karadeniz gömülür marmara orta derece gider. Doğu anadolu zaten kârlı diğer yerler de izler diyor modeller. Artık model felan umrumda degil. Modeller tutarsız. Benim için 2 hafta mola. 2 haftaya bir sistem gelir gibi yapar sonra o da yok olur.
Bütün herkese geçmiş olsun ( batı karadeniz hariç) . Bundan böyle model takibi için ara vereceğim. Güzel bir sistem gelirse 2 gün önceden şöyle bir bakarım. Bütün Batı Karadenizli arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım bir gün tüm Türkiye yağış alir
Bu sistem ilk normaldi sonra istanbul sistemine döndü galiba eski haline dönüyor
Nasıl yani kral anlamadım ben. Doğrulamadı mi ? Hangisi bize yarar
yemin ederim şu yağış kesildi ya yikildim. Keşke istanbulkar alsaydı 1 metre hem de. Barajların ihtiyacı var .offfff
sizce bu gfsnin günceli tokat için nasil
ECMWF GFS'ye benzerse gömülürüz
Bu tokatı da mi kapsıyor. Böyle gelirse
yağış artmış bizim inş daha da artıcak
Hangi gün için geçerli kral
Fotoğraf bana ait değil bir arkadaşım yine Tokat merkezden attı
Ankara gün boyu aldı o yağışı biz de alırsak çok iyi olur bu akşam. Sonra pazara bakarız. Pazar ne gösteriyor acaba
Evet ya ? düşükte olsa radarın yanılma ihtimali var mı acaba ?
Yok yağış bitti neyse pazara bakalım bu fragman bile degildir insallah
Yağış güzel ama radar beni korkutuyor. Doğuya kayıyor hepten.
An itibariyle Tokat kara kavuştu harika kar yağıyor
Saf kar yağıyor burda
Çok güzel beee
Mgm karla karışık yağmur diyo şu an
Açıkçası imkansız görüyordum bu radara kafam takıldı