Kardeşim Kuru soğuk var artık yağış iptal. Sen salı gününe ne diyorsun yağar mi?
Bende sana katılıyorum. Belki yarın hafif kar yağışı geçişleri olur. Salı günü hava oldukça soğuyacak. Yağış olursa güzel olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKardeşim Kuru soğuk var artık yağış iptal. Sen salı gününe ne diyorsun yağar mi?
Bende sana katılıyorum. Belki yarın hafif kar yağışı geçişleri olur. Salı günü hava oldukça soğuyacak. Yağış olursa güzel olur
Hayırlı olsun Serkan
Bolu adına çok sevindim gerçekten çok güzel yağış aldı. İnşallah yarın Tokat'a güzel kar yağar. Mgm hafif veriyordu en azından kar yağışlı ikonunu Tokat'a koymuş
kar bitti burda bisi yok gece falan akşam yoğun yağmazdı acaba ya
Senle aynı düşüncedeyim
Hocalarım Tokat'a (gece) saat 11-12 gibi kar yağar mı
Bolu ne güzel yağış almış
Hocalarım Tokat'taki yağış ne zaman kuvvetlenir ?
Kaynakça: MGM
Aktüel basınç:Atmosferi oluşturan gazlar, ağırlıkları ile cisimler üzerine bir kuvvet uygular. Bu kuvvete atmosfer basıncı denir. Atmosfer basıncı barometre ile ölçülür ve milibar(mb) birimi ile değerlendirilir
Denize indirgenmiş basınç:Ölçülen gerçek veya istasyon basıncının deniz seviyesi veya belirtilen başka bir seviye basıncına indirgenmesi. Basıncı deniz seviyesine indirgemede sadece istasyonun denizden olan yüksekliği değil, istasyonda o anda ölçülen hava sıcaklığı da dikkate alınmalıdır çünkü, bilindiği gibi yükseltiyle beraber hava sıcaklığı da azalmaktadır.
Tokata ara sıra dek uğruyor. Şu an da yine yağış var.
Bizim buralar yaz gunu
Mgm çok bulutlu 0,4 derece diyor
Serkan Vezirköprü de sıcaklik uygun görünüyor. Radarı takip et yağış gelirse direk kar
Tokat'ta da kuvvetli kar yağışı başladı. Yere düşen kar erimiyor. Havada nasisla yerde de öyle oluyor
Su an orta Karadeniz'de güzel dekler oluşuyor. İnşallah üstümüze oturur daha kalkma