Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eskişehir den slmlar ins güzel bir yıl olur
Ve aleykum selam. Yarın için İstanbul'u vs geçiyorum. Favorim net Eskişehir. Dün akşam model paylaşırken dikkat ettim. Çok iyi görünüyor. Yarın sağlam kar geçişi olacak gibi
-
Misafir kullanıcılar da kısaca 1 dakika kadar sürede üyelik oluşturabilir. Sohbet muhabbet havasında geçen ortamimiza katılabilir, paylaşımlarda bulunabilir , sorularınızı sorabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.🤗
-
Misafir kullanıcılar da kısaca 1 dakika kadar sürede üyelik oluşturabilir. Sohbet muhabbet havasında geçen ortamimiza katılabilir, paylaşımlarda bulunabilir , sorularınızı sorabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.🤗
-
-
-
-
Arkadaşlar kısa bir hatırlatma yapalım. Gerek model paylaşım konusunda gerek diğer bölge konularında paylaşım yapan arkadaşlara bir beğeni atmayı ihmal etmeyelim.
-
Umarım Belediye Başkanlarından en düşük kademeli yetkiliye kadar özellikle İstanbul'da yeterli önlem alınır.
-
Maşallah sabahtan beri bir sürü uyarı düştü telefona MGM'den Whisper dayı da paylaşmış hepsini eline sağlık dayım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
s.a herkese günaydın hayırlı cumalar malum havalar soğudu kış sezonu yavaştan açıldı bende foruma katılayım dedim
Hosgeldin abim aleykum selam. Bizler takipteyiz paylaşımlarla vs aktiflik de artıyor yavaştan. Güzel bir sezon olsun insallah
-
Yaklaşık 2 saattir şiddetli bir yağış var Antakya'da . 20.7 mm yi geçmiş toplam yağış. Bundan fazla etkili olacağını pek tahmin etmiyorum. Asıl yağış pazar. Sıkı bir yağışlı süreç içerisinde bölgenin tamamı
-
Hayırlı geceler.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ERDOĞAN’DAN MACRON’A TRANSFER ÇALIMI!
Sacha Boey’in Türk Milli Takımında oynaması için harekete geçildi.
Hamit Altıntop, Sacha Boey ile özel olarak görüşecek.
Türkiye’de 5 yıl ikamet zorunluluğu var ancak Cumhurbaşkanlığı kararı ile bu sorun ortadan kaldırılabilir.
Bu nasil haber sesli güldüm 😆😆