Herkese selamlar Hatay'da değiliz ama gözümüz yine Akdeniz bölgesinde ya bırakamıyoruz burayı
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Herkese selamlar Hatay'da değiliz ama gözümüz yine Akdeniz bölgesinde ya bırakamıyoruz burayı
🫡🩵
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam abim, hoşgeldin .. Bırakma tabiki ,memleket memlekettir..
-
- Resmi Gönderi
Bulunduğum konum 27 kg aştı
-
- Resmi Gönderi
Hatay'da yağış aralıklarla devam ediyor. Şiddetli geçişler oluyor ara ara
-
- Resmi Gönderi
Bulunduğum konum 27 kg aştı
Demin bulundugum yer Defne ilcesine yakin bir yerdi. Antakya olarak su an 24 saatte 22 mm yi ancak geçtik. Yağış ve rüzgar kuvvetli bir sekilde devam ediyor. Özlediğimiz havalar bunlar. Hatay'da bizim için önemli olan kar degil bu yağışlardır. Kar pastanın çileğidir. Bugün 2 3 kere haberleri açıp kar haberi dinledim o ayrı🫡
-
- Resmi Gönderi
Öğlen dışarı çıktım. Yarım kol tişörtle rahat rahat çıkacam sanıyordum. Tam manasıyla soğuğu hissettim. Gece de 5 derece gösteriyor. 🥶
-
- Resmi Gönderi
Şu saatte 5 dereceyiz. Normallerin bir hayli altında . Kaça kadar düşer acaba
-
- Resmi Gönderi
İnsan ne yapıyorsa bırakıp uzunca bir süre şu fotoğrafa takılı kalıyor. Yaptığı her şeyden herkesten uzaklaşmak istiyor. Kafasını dinlemek istiyor. Ben depremden bugüne kadar ne zaman oturup düşünsem farklı bir detaya farklı bir noktaya takılıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sonrasında çok anlamsız geliyor her şey. Gariptir. Asla tarif edilemez bir duygu. Ama insanı çok yıpratan ,bu yaştan yaşlandığını hissettiren bir duygu. Tarif edemiyorum duygularımı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Meteorolojik Uyarı
Tarih: 24 Kasım 2023 CumaSaat: 13.00Uyarı No: 526
Antalya Çevreleri ile Konya’nın Güneybatısında Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Antalya’nın batısından başlamak üzere, zamanla il geneli ile Konya’nın güneybatı ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (25-60 kg/m2), Antalya’nın batısının kıyı kesimleri ile doğusunda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (60-120 kg/m2) olması bekleniyor. Yağışların, zamanla 1800 m üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Muhtemel sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
25.11.2023 00.00-26.11.2023 12.00
Hadisenin Şiddeti
Çok Kuvvetli Yağış
Oluşması Muhtemel Riskler
Su Baskını - Sel - Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar - Yıldırım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ciddi uyarılar geliyor MGM'den Türkiye geneli için.
-
- Resmi Gönderi
Avanos Zirveyi ne zamandır Kasım ayında karlı görmüyoruz. Gecen sene Aralık ayında dahi kar yapmamıştı yanılmıyorsam .
Baktım 26 Aralık'ta Sefa kazancc vermiş haberi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sene ise dağlarımız biraz daha erken kar yağışı ile tanışabilir. Yakin zamanli diyagrama baktığım zaman ortalama olarak önümüzdeki sistemde Amanos, Kel dağı gibi yüksek kesimlerde erken bir kar örtüsü görülme ihtimali hiç de az değil .
Avanos Zirveyi ne zamandır Kasım ayında karlı görmüyoruz. Gecen sene Aralık ayında dahi kar yapmamıştı yanılmıyorsam .
Baktım 26 Aralık'ta Sefa kazancc vermiş haberi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sene ise dağlarımız biraz daha erken kar yağışı ile tanışabilir. Yakin zamanli diyagrama baktığım zaman ortalama olarak önümüzdeki sistemde Amanos, Kel dağı gibi yüksek kesimlerde erken bir kar örtüsü görülme ihtimali hiç de az değil .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Amanoslar daha güzel görünecek demek
-
- Resmi Gönderi
Bu akşam Antalya
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -