Sahutt tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şöyle CFS nin aylık tahminlerini atalım. Avrupa'da kış şartları devam ediyor Nisan ayında..

Uzun zaman sonra Fener maçı izledim. Gayet güzeldi. 4-0 gibi temiz bir skor. Son 7 maç 6 galibiyet. İsmail Kartal'a büyük saygı duyuyorum. Sezon sonu gidecek olsa bile Pereira'dan çok daha hakim ve iyi yönetiyor Fenerbahçe'yi. Benim görüşüm böyle. Haftaya da Galatasaray derbisi var. Kaybetmeyelim yeter 🏃🏻‍♂️

MSÜ’yü soruyorsan girmedim dostum senin nasıldı ?

Sosyal tamamen bilgiye dayalıydı. Coğrafyayı anlarım da Tarihte çok bilgi vardı. Felsefe sorularını Nietçhe hazırlasa daha rahat çözerdim. Yine 3 tane çözdüm. Matematik soruları hiç fena değildi. Keyif aldım. Ama terletti. Geometride ne kadar açığım olduğunu da gördüm bu sınav. Fizikte emin olmadığım sorular vardı. Bu üzdü biraz. Kısacası tytyi hala bırakmamam gerekiyor. Bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Özellikle matematik zorlamışlar epey. Az çok fikir sahibi oldum

Yoksa ben fizikçiyim. Sevdam var fiziğe. Veya meteorolojiye ilgim var. Spor muhabiri olmak isterdim hep. Ama bir garantisi yok bu mesleklerin. Bunların hepsine dikkat ediyorum. Devlette çalışan bir meteoroloji mühendisi ne kadar maaş alıyor ki?? Veya bir fizikçi. Bitirip ne yapıyor. Elbette Boğaziçi fizik mezunlarından vs bahsetmiyorum. Onların işi garanti. Ya ötekiler? Söylemek istediğim, 3.3 milyon kişinin katılacağı bir sınav, 4 sene sonra tavan yapacak işsizlik sorunu vs vs vs

Ben paraya bakarım. İş garantisine bakarım. Kazanca bakarım. Yaşadığım ülke şartlarına göre bunlara bakmak zorundayım. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparım. He gelişen bir ülkeyiz. İş imkanları vs artar. Onu bilemem. Kaç senede bir düzene oturur vs kestiremeyiz. Elbette tıp puanı gelecek mi vs ayrı muamma. Riske atmak istemiyorum ben şahsen.

wriscuttern AYT de böyle devam etsen tıp gidersin bu arada. Zorlamaya değer bence. AYT biyoloji sistemler vurmayı düşünüyorum. Bütün konular yetişmeyecektir. Kimya da Elektrokimya, Gazlar, KÇÇ, Organik bitiririm. Fizik 7 8 civarı yapıyorum zaten. 🙂

Dün TÖDER e girdik. Ayt çok iyi olmasa da TYT de minimum 85 net gelir diye düşünüyorum. Matematik'te 36 soru işaretledim emin bir şekilde. Matematiği toparladım toparlamasına 37 38 40 yaptığım Türkçe düştü 28 29 30 lara. Bu ay sağlam bir ayt çalışmasıyla birlikte paragraf problem de götürürsem bir aya kadar TYT de 100 ayt de 50 netleri görebileceğimi düşünüyorum. Zor ama bakalım. YKS22 tayfa. Sizde durumlar ne? Yazın bakalım🙂