Sohbetimiz Bol Olsun

• Accuweather - 2020 sonbahar tahmini

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Accuweather - 2021 sonbahar tahmini

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Accuweather - 2022 sonbahar tahmini

• Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım :)

asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

• asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

Aynen senin demen gibi olabilir NOAA da Türkiye için kurak veriyor . Kış yağmuru çok önemli yazın neysede kış yağmurunu sonbahar yağmurunu alamadımı problem eylülü es geçtim hadi. ama ekim kasım ayları bunlar önemli aylar

ya kısa vadede bile farklar var 2014 2015 lerde güzel yağışlar alıyorduk bşz güz mevsiminde güz yağışları elmizden kayıyor gibi duruyor banamı öyle geliyor

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Çok sopuk bir dağ ya şaka gibi.DİRENİYOR

• asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

Kış ayında Asya tahmini vermemişti verir mi ki

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• şimdi boy 1.78 cm 6 milim . kilo 75 2011 de 66 kiloydum .Kemik yapım ince kemiklerim ince .Bence en önemli şeylerden biri kemik yapısı ..

Tabiki kemik yapısı en önemli şey. Ama kemik yapısı derken kemiğin sertlik derecesi en önemlisi. Yani kalın kemikli olmak yeterli değil. Yeterince sert değilse senden çok daha ince ama sert kemik yapısı olan biri daha güçlü olabilir.Mesela benimde kemik yapım ince sayılır. Ama çok şükür kendimken daha iri kemiklilerden daha güçlü bi yapım var. Daha 2 gün önce benim yaşlarda bi arkadaşla bilek güreşi yaptık. Benim 2 bileğimin kalınlığı onun anca 1 bileği ediyor (: o derece iri kemikli benden.Ama pekte zorlanmadan yendim onu şaştı kaldı. Yahu hiç göstermiyosun bu kadar güçlü olduğunu falan dedi. Tabi bu zamana kadar buna benzer birçok olay yaşadım. işin sırrı şu.

Ben lise çağlarından beridir hep kemiklere yatırım yaptım. Zaten hayatım spor yapmakla geçti. Hala daha haftanın en az 4 günü sabaha karşı kalkar 1 saat koşarım. Ben mesela kolanın tam kalsiyum düşmanı bir içeçek olduğunu öğrendiğim lise son sınıftan beridir ağzıma kola komadım. kola,sigara,alkol,ilave şeker katılan yiyecekler bunlar kalsiyumu kemiklerden mıknatıs gibi çeker alır veya vücudunuzda var olan kalsiyumun kemikler tarafından emilmesini engeller.Hal böyle oluncada güçlü bir kemik yapısına sahip olamazsınız.

Özellikle 20 yaş altı arkadaşlara tavsiyem kemiklerinize olabildiğince yatırım yapın kemik yapısı ve ilik doldurma yaşı 23-24 yaşlarında gelişimini tamamlar. Şekerli yani ilave şeker li olan yiyeceklerden olabildiğince uzak durun en başka kola gibi. Mesela yemeğin yanında içilecek olan 1 bardak kola,gazoz veya şeker ilaveli meyve suyu o yemeğin bütün faydasını mahfedecektir. Kemikler için gerekli kalsiyum ve mineralleri vücut ememeycek. Bunu istediğiniz doktora sorabilirsiniz.

Mesela sabah kahvaltınızı reçel,çokokrem gibi ilave şeker deposu yiyeceklerle yaptınızmı bütün gün toksit deposu olarak gezeceksiniz demektir :) Elbetteki bunlarda olacak damak tadıdır ama bazı günler ve ara öğünlerde tüketilmeliki kalsiyum,mineral ve vitaminler buhar olup uçmasın :)

Ha niye bunları anlattım bu gece çok fazla boy kilo vs mevzuları döndüğü için.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Oguzhan (17 Ağustos 2022 23:26).

• Eren

Detaylı bilgi için;RE: Hint okyanusu dipolü (İOD)

• Resmi Gönderi

Eren

• Resmi Gönderi

Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım :)

0bXyG.png

Haritada bize yer vermemeleri skandaldır. Geçen sezon da tahminde yer vermemişlerdi. Saçmalıktan başka bir şey değil gerçekten

• Kapanışı uludağla yapalım.

24 mart 2012 Kesiştepeye çıkış

KAR BALKONLARI, 24 03 2012.

Kar Çukuru Uludağsa sadece kar en son burda biter. Otogardan gözükür

Uludağ Zirve / Kar Çukuru - Karagöl

15 Mart 2008

ULUDAĞ ZİRVE -15 MART 2008.

• Accuweather benim için yok hükmünde. Hatta tahmin yapıyorsa bundan sonra hiç yapmasın ihtiyacımız yok. Onun tahminine

NOAA var . NOAA nın tahminlerine bakarız artık yapsada tahmin zaten ben atmam . tahmin yapılan bir yere sonradan yapmamaya başlarsan burda farklı düşünür insan Farklı sebepler var bu aşikar.

Haliyle ben onun tahminlerini buraya atarsam ülkeye olan saygıyı kaybetmiş oluruz

Sanki kendileri bulunmaz nimet Fasulye gibi nimetten sayıyor kendilerini .Mantarlar

• Resmi Gönderi

Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar.Acıbeter denen zımbırtıyı kaale almayın derim.

Klasik tahminlerine devam ediyor velhasıl.

Hayırlı geceler herkese..