Gameloopta pubg mobile yok birtek hem arkada açık bırakıyorum bazen.
orası öyle evet ama alışkanlık işte hep pubg için kullanıyorlar ya kusura bakma :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGameloopta pubg mobile yok birtek hem arkada açık bırakıyorum bazen.
orası öyle evet ama alışkanlık işte hep pubg için kullanıyorlar ya kusura bakma :D
Çarşıya gidip geldikten sonra, Pubg New state oynayacağım..
Çarşıya gidip geldikten sonra, Pubg New state oynayacağım..
Emulatörü çıktımı onun?
Izlanda cfs li kış tahminleri başlamış :DThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Klasik oldu artık bu tahminler İzmir'e 850 de 0 derece ile kar yağar demiş
Bu kadarı da olamaz ya 😂😂 5. Kazık hayırlı olsun.
Wrf ye göre yarın gece konumunda yağış olabilir
Samsun
Eren izmir ilçesine sulu kar olabilir kesin değil ama. Abone olursan sevinirim 🤣🤣
Bir arkadaş ne olur şu videoyu youtubeye 10 dakika olarak yükleyip, Bana paylaşabilir mi? bende oradan o videoyu mp3 olarak indireceğim. Bunu sizden istememin sebebi benim youtubeye video yükleme hızım aşırı yavaş. Eğer biriniz böyle zahmette bulunursa çok minnettar olurum.
Az önce komşu bana kırmızı bir içecek verdi, daha önce böyle bir tadı aldığımı hatırlamıyorum. Sonradan her şey ortaya çıktı, içtiğim şey kırmızı şarapmış
Ben yatar tavuk gibiyim saat 10 da uykum geliyor .1999 depremınde samsunda köydeydik o geldi aklıma depremden 1 gün yada 2 3 gün önce dışarda oynarken güneş tutulması olmuştu tavuklar kümese girmişti baya karardıydı hava . sonrası malum
Samsunda deprem hiç olmadı Bursaya döndük millet dışarda sermişler döşekleri sokaklarda yatıyorlar bizde 2-3 gün dışarda yatmıştık. babam hep evde yattıydı sokaklar dapdar zaten yatsan ne farkedecek mantık işte.
toplu açılan çukurlara cesetleri kıyafetiyle beraber üst üste gömüyorlardı kasayı deviriyor kepçe kapatıyor sonra sıaryla başladılar falan gömmeye aklıma kazınmış... Ozamanlar RTÜK yok herhalde . o görüntüleri dahi gösteriyordu . Bilinçaltına işledi işte çıkmıyor
Babam japonyadan 70 bin adett hazır kefen geldi diyordu . ölenleri hesap edin AYlarca süren ceset kokuları falan Sonra de düzce depremı oldu sonrasında o olaydan sonra sanırım Düzce şehir oldu tam bilemiyorum .
yıldönümü geliyor depremin Ölenleri Allah rahmet eylesin
Bir arkadaş ne olur şu videoyu youtubeye 10 dakika olarak yükleyip, Bana paylaşabilir mi? bende oradan o videoyu mp3 olarak indireceğim. Bunu sizden istememin sebebi benim youtubeye video yükleme hızım aşırı yavaş. Eğer biriniz böyle zahmette bulunursa çok minnettar olurum.
Sen müzik olarak dinleyeceksin sanırım, öylemi?
Ekran kaydı edeyim ses alalım atarım sana diskorttan olursa.
Başka bir şey elimden gelmez benim.
Yapan olursa da teşekkür ederiz Yusuf.
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
Sen müzik olarak dinleyeceksin sanırım, öylemi?
Ekran kaydı edeyim ses alalım atarım sana diskorttan olursa.
Başka bir şey elimden gelmez benim.
Yapan olursa da teşekkür ederiz Yusuf.
Şimdi gördüm abi, yaparsan sevinirim bak 8 saat olmuş zaten 😂