Sahutt sen ne diyorsun
Yok abim. Hatay merkezde max kky döner. O da yağış başlarsa. Harbiye tarafı belki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt sen ne diyorsun
Yok abim. Hatay merkezde max kky döner. O da yağış başlarsa. Harbiye tarafı belki
Nereye gidersem gideyim yoktur böyle sofra.. İmkansız
turkiyede en cok gormek istedigim yerler arasinda hatay antakya tarafi.
nasib olmadi bir turlu.
yaziyla kisiyla cok guzel bir iklimdesiniz arkadaslar kiymetini bilin. gerci vatanimizin her kosesi cok kiymetli lakin ben hatay tarafini ayri bir severim heralde gidip goremedigimden.
İnşallah nasip olur bir gün. Güzeldir Antakya. İklim olarak da güzeldir. Ne sıcak ne soğuk. Yazın güneydoğu kadar sıcak olmaz. Kışın da güneydoğu kadar soğuk olmaz. Kar olur . Akdeniz şehirlerine göre farklı bir şehir. Daha soğuk bir iklim.
Yemek olarak da. Bütün yemekleri güzel.
Kağıt kebabı, tepsi kebabı, oruk, biberli ekmek,humus, babagannuş, künefe... Sayamıyorum. Nasıl ayrılacam bu şehirden 😜😜. Nenem şimdiden çökelek, keçi sütlü tuzlu yoğurt, toz bibermi vs vs vs hazırladı. Onlar olmadan gidilmez okumaya 🙂
Hatay merkezde kar başladı. Tekrar gol 😎
Bu geceye kar vermiş. Haftalık tahminde yarın ve cumaya kar vermiş. Özensiz bir tahmin mi diyeceğim.. Bilemiyorum.. Ecmwf verileri baz alınarak yapılır tahminleri normalde. ECMWF de en iyi ihtimalle 400 rakım ve üzerine kar vermekte ısrarcı. Merkezden yüksek bir yer için mi yapılmış bu tahmin diyeceğim, daha önce böyle bir şey olmadı. Hep merkeze göre hazırlanır tahminler. Bence dikkate almamak gerekiyor. Kar olursa yarın sabah sıcaklık 1 dereceye düşüyor. Yağış olursa sabaha kar olur. Onun haricinde tüm gece kar vs beklemek hayalcilik olur
Bu mgm ne yapmaya çalışıyor çözebilen varmı
Çözmeye çalışıyorum 🙄
Buyuk balik kacti cok uzgunum birdaha kar gorebilirmiyiz cok zor gelecek seniyi bekle
Kaçtı maalesef. Zordu. Olmadı. Şubat ayını gözden çıkarmamak gerekir. Fena bir Şubat ayı beklemiyor bizi ilk analizlerime göre. Yakında şubat ayı ile ilgili değerlenirme yapacağım. Ama kışı bitirmeyin. Daha çok erken 👀
Benim tahminim gecerli merkez dahil gece yarisindan sonra kar yagisi gorecek
Bizim de temennimiz o yönde ...2.2 dereceyiz şu an. Bakalım
Sahutt sen ne diyorsun
Bakalım abim. Sıcaklık iyi gidiyor şu an. Düşüşünü devam ettirecek mi bakalım.
kahramanmaraşta kar nerde artık kimseye inanmam herhalde
Daha yerdeki kar erimemiş bir daha inanmam diyorsun. İnanırsın inanmazsın senin bileceğin iş. Ama daha yağış bırakacak siklon Hatay'a yeni yetişti. Bir dur. Geceyi bekle sabırla. Pişman olmayacaksın
Hatay✔️
Adana✔️
Osmaniye ✔️
Kahramanmaraş ✔️
Antalya ✔️
Mersin'den haber görmedim henüz. Bilen varsa bizi de bilgilendirsin
Kaldı mı yağmayan bir yer
Yağış geliyor. İlk kısmını kar olarak alabileceğimiz cephe yarım saate kadar merkeze yağış bırakmaya başlayacak.
Derece çok yüksek ya.
Dewpoint uygun
Dışarıda dondurucu bir soğuk var. 3 dakika markete gittim. Hala üşüyorum. Çok soğuk hava var. Nem düşük diye böyle hissediliyor da olabilir. Bir kütle geçişi esnasında saf kar göreceğiz