Herkese günaydın
şu son 3 gündür olan hava kadar güzeli varsa o da yoğun kar olan günlerdir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkese günaydın
şu son 3 gündür olan hava kadar güzeli varsa o da yoğun kar olan günlerdir
Savas kacinilmaz gibi duruyor.En gec 2023 baharina kadar bir seyler gorecegiz.
Bence iki taraf da bu tehlikeyi göze almaz abim
ABD, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne karşı silah ambargosunu kaldırdı.
haber doğruysa Yunanistan'ın ardından oraya da yığınak yapacak demek olur bu da Türk - Yunan harbi için kaçınılmaz olacak demektir
İran da duyduğum kadarıyla Azerbaycan sınırına yığınak yapmış anlaşılan önümüzde ki aylar çok sıcak geçecek
Herkes de biliyor ki asla öyle bir savaş olamaz ki olursa maruz kalınacak ambargoyu kimse istemez anca arada sözlü atışma ve hava sahası ihlalleri olur
Ben o fotoğrafta hamburger gördüm 😂
İstanbula yağan 25-50 kg kadar viral olmaz ama haber kanallarında anca afetten sonra şov görüntüleri gösterilir her zamanki gibi
Çünkü medyaya göre Türkiye sadece İstanbul'dan oluşuyor 😂
"Sözde" başarısız Accuweather'in yaz tahminini hatırlayalım. Sizce nasıl bir tahmin?
bence başarılı oldu Türkiye için
Eren o neymiş öyle? Kasırga?
Kasırga dan da büyük bir şey bence buna kasırga demek hakaret olur 😂
Hayırlı haftalar.
Ordu ne yapmış öyle yahu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu yağış yaklaşık 1-2 saatte düştü Ordu'da cidden özlemişim böyle havaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 7 eylülden itibaren ani düşüş var diagramda ☺️♥️ serin havaları özledik dimi
Gelsin artık özledik vallahi
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
Türk yıldızları Afyon semalarında
Türk Yıldızları'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak etkinlik şöyle duyuruldu:
Büyük Taarruzun 100'üncü Yıldönümü münasebetiyle 25-26 Ağustos 10.00-19.00 saatleri arasında, Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığında olacak TSK Harp Silah Araç ve Gereçleri ile statik olarak katılan uçakları görebilir, gurur veren gösteri uçuşlarımızı izleyebilirsiniz.
Önceki günlerde de F-16'lar bir uçuş yaptı sanırım öyle bir şey görmüştüm 161. Filonun uçaklarına benziyordu videodaki uçaklar
Yakında steam de olur mu
Erzurum oyunundan daha fazla güzel olduğu kesin
Kardeşim köstek olmayalım destek olalım Erzurum dünyadaki en iyi oyundur
Herkese tekrardan merhaba uzun bir fındık maratonu oldu şimdi harmanda kurumasını bekliyoruz ben de o arada çarşıya ineyim dedim kuruduğu zaman patoza verip dışındaki yeşil kabuktan (kuruyunca kahverengi oluyor) ayrılacak ve yenilen kabuklu fındık olacak
Hayırlı forumlar
Üniversiteye yerleşenlere hayırlı olsun
Bende sonraki sene yeniden şansımı deneyecem hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah bu sene istediğin yeri kazanırsın
Teşekkür ederim sanada hayırlı olsun
Benim hedefim yüksek Akademisyenlik veya en kötü Öğretmenlik düşünüyorum çok çok sıkı çalışacağım bu yüzden sende umarım istediğin bölümü kazanırsın
Valla uğraşıyorum bakalım umarım başarabilirim zor bir hedef ama deneyeceğim
Hayırlı olsun Ömer Sarp Özdoğan
Emeğine sağlık Sahutt Ömer’in dediği gibi çok sıkıntılı bir seneydi, yola devam muradına erersin inşaallah. Yerleşemeyen 3 arkadaşım var, ek tercihleri bekliyorlar.
İÜC Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Hayırlı olsun sana da güzel bir bölüm bence metalurji