- Resmi Gönderi
Lünaparka sallanan gemiye bindim, korkmadım ama başım çok döndü. Bu tarz şeylere binince bir tek benim başım çok dönüyor neden acaba
O tarz şeyler çoğu insanda baş ağrısı,mide bulantısına sebep olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLünaparka sallanan gemiye bindim, korkmadım ama başım çok döndü. Bu tarz şeylere binince bir tek benim başım çok dönüyor neden acaba
O tarz şeyler çoğu insanda baş ağrısı,mide bulantısına sebep olur.
O tarz şeyler çoğu insandan baş ağrısı,mide bulantısına sebep olur.
Geriden öne doğru uçunca başım felaket dönüyordu ne çektim bilseniz, birde hızlandıkça hızlanıyor.
4 yıl boyunca her yaz lunaparkta çalıştığım için alıştım. Gondola ayakta bile biniyodum dark and cold
15 dk da oyun yaptım şimdi onu buraya paylaşıcam
Sadece deneme oldugu icin kalite vs cok kötü
Eren oyunlar senden bundan sonra
Sıcak duş gibisi yok. Hem kaslarım gevşedi rahatladım, hemde tatlı bir uyku getirdi.. Birazdan uyuyacağım.
Eren oyun çok da kötü değil. Peeklerin(Gir-çık) de öyle
Eren hocam 6gb ram 1gb vram var kaldırır mı 🤭
Sıcak duş gibisi yok. Hem kaslarım gevşedi rahatladım, hemde tatlı bir uyku getirdi.. Birazdan uyuyacağım.
Yaz kış duş hava farketmez her yerde soğukçuyum
Eren hocam 6gb ram 1gb vram var kaldırır mı 🤭
Kardeşim low ayarlarda açar 🤓
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Sadece deneme oldugu icin kalite vs cok kötü
Gayet hoş unitymi bu
Rusya kırım hattı ☺️❤️ Eylül ilk hafta serinliyoruz gibi her iki modelde görmüş bir şeyler vade uzun bakalım neler olacak.
15 dk da oyun yaptım şimdi onu buraya paylaşıcam
Yakında steam de olur mu
Erzurum oyunundan daha fazla güzel olduğu kesin
Yakında steam de olur mu
Erzurum oyunundan daha fazla güzel olduğu kesin
Kardeşim köstek olmayalım destek olalım Erzurum dünyadaki en iyi oyundur