Herkese tekrardan merhaba uzun bir fındık maratonu oldu şimdi harmanda kurumasını bekliyoruz ben de o arada çarşıya ineyim dedim kuruduğu zaman patoza verip dışındaki yeşil kabuktan (kuruyunca kahverengi oluyor) ayrılacak ve yenilen kabuklu fındık olacak
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Mumbar dolması yiyeceğiz içini hazırlama aşamasındayız
afiyet olsun bereketli olsun. allah olmayanlarada versin. malum ekonomimiz ortada herkez oyle cani istedigi zaman pizzaydi suydu buydu bulup yiyemiyor
-
- Resmi Gönderi
dark and cold afiyet olsun
-
Ben her zaman söylüyorum, bu gölcükte sorun var. Siz sürekli böyle hüsrana uğramıyorsunuz ben bu sene orajın o sunu göremedim, görmemeye de devam ediyorum. Şimdi hiç oraj göremeden bitirirsem bu yazı çok trajikomik olacak
-
Selamün Aleyküm Nemli Ve Sıcak Havanın Başkentinden Hayırlı Akşamlar Ailesi
-
Ya yeter artık, sabrım taştı ya. Yine ucu ucuna kaçıracağım kırmızı hatta çok ufak bir alanda mor kütleyi.
-
bu gölcükte cidden bir şey var, bu sene hep ucu ucuna kaçırıyorum 1 tane bile oraj göremedim bilimsel bir açıklaması olmalı bunun
-
- Resmi Gönderi
Etkiler belki kirmizi
-
Allahım saat 8 olmuş üstüne bi de yağmur yağmış Bolu gibi memlekette bu saatte bu sıcak ne
-
- Resmi Gönderi
Selamün Aleyküm Nemli Ve Sıcak Havanın Başkentinden Hayırlı Akşamlar Ailesi
Aleykümselam
Hayırlı akşamlar herkese
-
Etkiler belki kirmizi
Yok olmadı, bu işte bir iş var ve ben bunun bilimsel açıklamasını kesinlikle istiyorum.
-
Neyse en azından kış yağmuru tadında yağış başladı rüzgarla beraber kış hissi veriyor
-
- Resmi Gönderi
Neyse en azından kış yağmuru tadında yağış başladı rüzgarla beraber kış hissi veriyor
tehlikeli bir kutle o morlu dedigin hizlica uzaklassin gitsin zaten napican onu
-
tehlikeli bir kutle o morlu dedigin hizlica uzaklassin gitsin zaten napican onu
Zaten şimdi bayağı yağıyor oraj oldu sonunda. Kütlenin ucundan etkilendim ona rağmen fena yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Zaten şimdi bayağı yağıyor oraj oldu sonunda. Kütlenin ucundan etkilendim ona rağmen fena yağıyor
evet
-