Sistem çok yavaş ilerliyor. 12 saat önce Eskişehir'de, 7 saat önce Kırıkkale'de kar yağışları görülmüş. Nevşehir'de henüz başlamadı. 4 derece gösteriyor MGM.
SnowCloud tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kıskanmamak elde değil, çok hoş görünüyor. İç Anadolu'nun doğu ve güneyi yıkılıyor, Ankara Eskişehir Kırıkkale üçgeniyse 5 gündür kuru ayaz yiyor 😀 Yarım saat kar atıştırıyor ve bam, günlerce süren güneşli ayaz.
İnşAllah yeni sistemde sizde beklediğiniz yağışı alırsınız. Kar yağışı büyülü birşey, insanı kendine hayran bırakıyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nevşehirde kar yağışı devam ediyor. Ayrıca okullar 1 gün tatil edildi.🙂
-
Güncellemeler de bu şekilde oluruz inşallah💓
Haha videoyu yapanın eline sağlık. Eğlenceli bir içerik olmuş.
-
-
kalifiye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul 21inden sonra çok güzel görünüyor diyagramda. Hayırlısı olsun.
-
Kocaeli hayırdır
Yok bir şey 50'yi görünce Nevşehirlisin sandım. 🙂
-
İşte kardeş sen işin makarasındaasın yanı şu kafada nasıl olsa bende yetki var istediğimi diyim bana bişry yapamaz bunda bişry yok işte böyle insanlarsınız. Yazık ya
Erdal nerelisin?
-
Harika Görüntüler var Sistem uzayabilir .
Bahsettiğim Tarihlerdeki Senaryolarda fena dediklerimize yakın çıkıyor .
Bu harika görüntülerin kapsamında iç anadolu da var mı abi? Soğuk ulaşsa da yağış olarak sıkıntı çekiyor İç anadolu.
-
hayırlı olsun
Birden yağmura çevirdi, radarda yağış doğulu ilerliyor, batı boş. İnşallah en kısa zamanda kar yeniden başlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nevşehirde öğle saatlerinde başlayan yağmur sıcaklığın düşmesiyle yerini kar yağışına bıraktı.
-
Izobarlar kötü yağış sikintili
Yağış haritası gerçekçi değil mi yani?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagramda yağışın bol gözüktüğü saatlerde sıcaklık yüksek görünüyor. İlk yağışı yağmur olarak alıp perşembe geceden itibaren düşen sıcaklıklarla kara çevirir gibi görünüyor. İnşallah ilerdeki yağışların tümü kar olarak gelir.
-
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun!