Gündüz Saatlerinde Samsun-Ankara Yolu Çakallı Mevkiinde gelen 13 araçlık zincirleme kaza da yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok garip az önce canli yayin izledim belediye evleri ile tekkekoy arasi 10 km belediye evlerinde 5cm e yakin ve yogun kar yagisi var tekkekoyde kky var
Cephe yağışı Samsunun doğusuna SET çekti resmen.evet haberim var doğusunda yağmur var
-
Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için yarında yoğun gösteriyor meteroji ama ins yagmaz çünkü sabaha kadar devam ederse yarım metreyi bulabilir ve bizi baya zorlar
Sana +40 cm dediğimi hatırlıyorum hayırlı olsun
-
Batı ve orta karadenizden gol haberleri geldi bazı bölgelerde halen daha kky kara çevirmedi onlarında sırası gelecek.
Samsunun tekkeköyden sonrası halen daha saf kara çevirmedi Samsun sınırda kaldı.
-
Vezirköprü hocam çok yoğun devam ediyor
Senin adına sevindim
-
Samsun 30 cm ulaştı ve elektrikler gitti
Neresi?
-
Samsun İstikametine Ankara Yolu Üzerinden gitmek isteyen vatandaşlarımızı ya da Samsun üzerinden ankara yolunu kullanmak isteyen olursa uyaralım yol kapalı araçlar ilerleyemiyor ve yoğun kar yağışı devam etmektedir.
-
Denize sıfırım hocam
Yukarlara göre şansın yine var örtü alacaksın ama bu sistem için batı karadeniz de olsaydın sana gönül rahatlıgıyla cm bile verebilirdim.akşam saat 23 sularında bekliyorum tam anlamıyla kara dönmesini
-
Hocalar Bafra rakım 100 o kadar yoğun yağıyor ki en son bu kadar yoğun 2017 yagmısti Allah'ın izniyle sahaba kadar böyle yağarsa rekor tazeler
Bekliyorum o rekoru...
-
Hocam hayırlı olsun bizim burda yarın kar devam edecekmi 20 25 cm oldu yoğun devam ediyor afet boyutuna geldi yüksek köylerde 50 60 cm olduğu bilgisi var
Aralıklarla devam...
-
Kastamonu kıyısı hâlâ sulu kar Cerkes55
Ne zaman tutmaya başlar hocam
Yoğun bir yağış görünüyor oraya gece 3 e kadar tam sahildemisin
-
Bulunduğum konum sonunda beyaz gelinliği giydi.
Hayırlı olsun bu kadar beklemiyordum
-
hocam hemen belgesini attık
Teşekkürler hocam buda benden gelsin o zaman 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Samsun-Ankara otoyolu çakallı mevkiinde kar yağışı nedeniyle trafik durmuş durumdadır.
-
Cerkes55 hocam DP kaç olmalı kar tutması için
Herşey dew point değil üst katman sıcaklığı ile alt katman sıcaklığınında düşük olması lazım normal şartlarda -2 net yeterli oluyor ama kıyılar adına konuşuyorum; 850 hpa'da -6 var 500 hpa'da -36 civarı var ise yetmiyor yine en az -8 ve üstü olmalı ki net anlamda saf kar yapsın ve tutsun.şuan samsunda dew point -1 ancak 850 hpa sıcaklığı uyuşmadığı için yükseklere yoğun kar yağıyor merkeze şakır şakır yağmur.