- Resmi Gönderi
herkese merhaba 🙂
Hoşgeldin abim, merhabalar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturherkese merhaba 🙂
Hoşgeldin abim, merhabalar
Yeni gelenler hosgeldiniz hepiniz. Sezon yaklaşıyor. Havist yeni sezon için profil fotoğrafı da hazır görünüyor 🥶
Yeni gelenler hosgeldiniz hepiniz. Sezon yaklaşıyor. Havist yeni sezon için profil fotoğrafı da hazır görünüyor 🥶
2024 kışı sezonu hayırlasıyla yaklaşıyor hocam . Profil fotoğrafıda hazır hocam inşallah.
Uzun zaman oldu yanınızda olmayalı bu sene inşallah burada aktif olacağım
Karda bisiklet sürme özlemi bastı 🥶
Kendimi bildim bileli en çok sıkıldığım dönem ağustos sonu ve eylül 3. Hafta arası dönemidir.
Bu tarihlerde sonbahar ve kış özlememim tavan eder. Haziran ve temmuz dönemi boyunca motivasyonum güzel oluyor...
Her şey zaten bende sonlara doğru sıkmaya başlıyor. Başlarda motivasyonumu koruyorum iş bitimine yakın sıkılmaya başlıyorum, benim kendimi bu konuda geliştirmem lazım fakat bir an önce bu sonlara doğru sabırsız olmamın kaynağını bulmam lazım..
Hataylilar bu ne diyor 🫠
Bekliyoruz.. Elinize sağlık şimdiden
2024 kışı sezonu hayırlasıyla yaklaşıyor hocam . Profil fotoğrafıda hazır hocam inşallah.
Haydi bakalım abiler, elinize sağlık şimdiden
Uzun zaman oldu yanınızda olmayalı bu sene inşallah burada aktif olacağım
Bekleriz her zaman abim..
Kendimi bildim bileli en çok sıkıldığım dönem ağustos sonu ve eylül 3. Hafta arası dönemidir.
Herkesin bir takıntılı zamanı vardır.
Güzeldir,risklidir
Hataylilar bu ne diyor 🫠
Bu sene belli mi olur sende bisikletle karda tur atarsın
Hataylilar bu ne diyor 🫠
Geçen yıl ben de süremedim 😅
Güzeldir,risklidir
Hele kar yağarken sürmek çok daha güzel ama gözlük var diye yapamıyorum 😅😅 Kar tuttuktan bir gece sonra çok güzel oluyor, tam katur kutur karda sürmenin zevki çok başka 🫡
Forum galerimde 2021’deki sürüşten kalma 2 3 tane fotoğraf vardı
Keşke şansımız olsa Sahutt 2 tane bisiklet var beraber sürerdik boğazda 🫡
Keşke şansımız olsa Sahutt 2 tane bisiklet var beraber sürerdik boğazda 🫡
Seneye insallah abim
Günaydın Arkadaşlar
Hayırlı sabahlar .