Hocam samsun Canik için cm beklentiniz ney
20-30 cm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam samsun Canik için cm beklentiniz ney
20-30 cm
Samsun Vezirköprü de sanki hocam yağış sıkıntısı var gibi
10 cm beklentim var
Beklenilen sistem sonunda ülkemize giriş yapıyor öncelikle uzun yıllar sonra gelen bu şiddetli soğuk ve kar yağışlarının keyfini çıkarmanız dileğiyle
Batı karadeniz bölgesinde kıyılar 20-30 cm arası
Orta ve Doğu karadeniz bölgesinde kıyılar
15-20 cm
Doğu Karadeniz bölgesinde kıyılar 15-20 cm
Bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 70-100 cm arasında değişecektir
Şehir şehir detaya girmiyorum vaktim yok sorularınız olursa cevaplayabilirim
İhtimalleri düşük tutmakta fayda var azı değil çoğu bizim olsun 🙋
Tek bir güncelleme ile sosyal medyada bölge çatışması çıkartan arkadaşlar var oldukça kimse bu modellerin ne demek istediğini asla anlamayacak
Gece güncellemesi doğuladı
Sonuç böyle oldu
Orta karadeniz sistemi
Wortex olayını en iyi çözen ukrayna wrf tahmin sitesiydi onuda savaşta yalan ettiler...
Herkesin ortak bir başlık altında sistem batiladı benim evimin önüne 1 metre kar yağacak doğu karadenizliler almasın şöyle böyle olsun diyen arkadaşlar kendi konu başlığınızda konuşun bu olayları burası yeri değil
ECMWF sistemi doğulu verdi.
Anlaşılan daha çok uğraşcaz
Pandora hocamın dediklerine katılıyorum ne bu kadar batılı ne de çok dogulu gfs batilama trendinde tek kaldı ecmwf yi beklemekte fayda var Türkiye'nin tüm Kuzey kesimleri bu sistemden etkilenecek ama herkes kendi evinin önüne 1 metre kar bekliyor çok saçma...
Hocam akşam bölge geneli açıklama yapıcakmısınız
Yarın yapacağım henüz yağışların durumu belli değil soğuktan yana problem yok yağışlar belli değil
Karadeniz bölgesini aktif görmek harika herkesi bekliyoruz bölgeye son 2 gün 🙋
Günaydın arkadaşlar
Sabah guncellemesi gfs yi pek begenmedim ama ecmwf güzel geldi. Rota belli orta karadeniz ancak sochi tarafında oluşan alçak basınç bu sistemi vezir de edebilir rezilde edebilir henüz modeller orayı çözemedi
Sizin tahmininiz ne olur
Kastamonu - ordu arası soğuk girişi bekliyorum öyle olursa yağışta olur
Tokat Erbaa için yağış neredeyse yok gibi bişi salı günü yağış güzel onda da soğuk yetersiz maalesef diğer günler de yağış yok denecek kadar az kuru soğuk
Sizin alacağınız yağış cephe yağışı oda maalesef tokat - çorum hattında sorun yaşatıyor sistem ne kadar batilarsa o kadar kuru soğuk olacak ne kadar dogularsa o kadar kar yağacak ortasını bekliyoruz
Hocam son güncellemede Samsun da sıkıntı yok değil mi yağış ve dek açısından ?
Problem görmüyorum
İstanbullular adına sevindirici bakalım sabah ola hayrola iyisiniz 😁