15 inden sonra hareketli olucak demekki
Tnhnkrhn tarafından yazılan gönderiler
-
-
15inden sonra modellerde güzel şeyler olabilir gibi sanki
-
2 Hafta Önce:
Sonra:
Aradaki iki fark çok kötü gerçekten.
Modeller iyi giderken bir anda bozduğunu hatırlıyorum belki burdada aynı durum olur modeller de tekniksel bir arıza olmuş olabilir diye düşündüm belki saçma bir düşünce ama yinede evrene pozitif enerji vereyim dedim 😅 bir anda 40-50 cm lerede dönebilir neden olmasın
-
-
6 Mart'a kadar toplam kar
Buna bile okeyim şuan da kar göremedim henüz 😅
-
merak ettiğim bir şey var modellerdeki bu görüntü daha önce hangi yılda olmuştu yada olmuşmuydu?
-
Daha kötülerinide gördük öyle deme 😬 senesini hatırlamıyorum ama ne Yağmur, ne kar yağmamıştı Bi sene.
2018 de hatırlıyorum oda kötü bir kıştı allahtan yağmurumuz var barajlar için sistem alamasak bile iyi yönden bakmak lazım gönül ister 1 hafta aralıksız kar yağan bir sistem gelsin ama bunu sanırım sabırlı olup zamana bırakacağız.
-
ben hayatımda böyle berbat bir kış yaşamadım bir an önce düzelsede moralimiz düzelse
-
2006 gibi gelse süper olurdu gerçekten o kışı çok iyi hatırlıyorum konumum da 1 metre kar vardı efsane bişeydi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2006
ao -2 nao 0
2024
ao -1 nao 0
gelen görüntü bu ya hepsi benzer gitmesine rağmen gelmeme ihtimali çok can sıkıyor hem de aynı tarihler hemen hemen
2006 sistemine dönüşme ihtimalinden mi bahsediyorsunuz?
-
-
Kar yağsa mikroplarda giderdi bu grip olaylarıda çevremde arttı dikkat etmek gerek geçmiş olsun.
-
çok kötü gerçekten umarım değişir bu görüntüler
-
şubat ilk 15 gün ılık geçicek gibi gözüküyo modeller çok ısrarcı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.