An itibarıyla İstanbul’un en serin ilçesi 16.3° ile Sarıyer.
Sonbaharı beklemeye gerek kalmadı serin bir gün için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAn itibarıyla İstanbul’un en serin ilçesi 16.3° ile Sarıyer.
Sonbaharı beklemeye gerek kalmadı serin bir gün için
Ben hayatımda yazın böyle bir şey görmedim. Hem koş yağmuru gibi uzun süreli yağış var hemde kuvvetli.
normalde Bursa/Osmangazi'de yaşıyorum hocam burası da şanssız dek konusunda demekki kaderim bu 😂 En fazla Bursa'da nasıl hep Uludağ'a gidiyorsam oradada Kartepe 'ye gideceğim galiba artık yapacak bişey yok . bilgilendirme için çok sağolun bu arada 🙏🏼🙏🏼
Alperen gölcük bazı seneler şanslı bazı seneler şanssız. Ne kadar engelde olsa şartlar uygun olunca çok iyi işler çıkarır. Onun dışında samanlı dağları felan derken kafayı yedirtecek derecede kütle erimeleri olabiliyor. Bende gölcükteyim
Şaun ecmwf nin tahmin ettiği gibi ilerliyor.
wrf gibi gelirse 25-50 degil 50-150 kg yağış uyarısı verilmeliydi
bu kadar kısa vadede değişimler oluyorsa, şahsen ben sistem içinde bile değişimlerin mümkün olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten dolayı beklendiği gibi yağışta olabilir, daha da kuvvetli olabilir.
Avrupa yakasının batısında cephenin ön parçası hafif yağış yapıyor
Gölcük zaten öğlen bile hırka giyer 19 derece
saat kaç bu sıcaklıklarda
O öğlendi ama sıcaklık stabil kalıyor saat pek fark etmiyor
Bu da saat 3
Zaten Yazcılar bu yaz hala kavrulmadığı için üzgünken 24 temmuzda 20-22 dereceler görülebilir gündüz
Söylediğimde tepki çektik ama.
Ecmwfnin cumartesi öğlen gölcükte beklediği sıcaklık 18 derece. Hırka giyilir bu havada
Ay'ın son haftası 28-30 temmuz arası bir sistem daha olabilir. 850 hpa sı yine mevsimine göre de sağlam olacak gibi
Bu gece serin olur.
Ötelenme var benim için uygundur. Tatilime engel değil.
23-24 ünde de yağış ihtimali doğdu bazı modeller veriyor