- Resmi Gönderi
7-8 dereceler görülür herhalde sık
zaten normaller o
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur7-8 dereceler görülür herhalde sık
zaten normaller o
Kardeş kış mevsimi sence? :D
Niye trip attın anlamadım.
Niye trip attın anlamadım.
Trip değil ki yani hepimiz meteoroloji sevdalısıyız. Sorduğun soruya anlam veremedim sadece.
Bu gece hava serin
Köydeyim ve dışarda oturuyoruz, gerçekten de Serin bir hava var burada da.
Şu an 17 lerde geç saatlerde yine çok düşük sıcaklıklar var
En iyi olan gündüz olan sıcaklıkların akşam mutlaka yarıya ,yarıdan da aşağıya inmesi.
Köydeyim ve dışarda oturuyoruz, gerçekten de Serin bir hava var burada da.
Şu an 17 lerde geç saatlerde yine çok düşük sıcaklıklar var
En iyi olan gündüz olan sıcaklıkların akşam mutlaka yarıya ,yarıdan da aşağıya inmesi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Karasal iklimin en net hissedildiği yerlerden biri dayı bölgen. Rakım var mi peki?
Karasal iklimin en net hissedildiği yerlerden biri dayı bölgen. Rakım var mi peki?
Tabi ki köy 1150-1200 bir rakım var, Afyon 1020-1080 denilir, köy oradan hâliyle daha yüksek bir rakima sahip..
Tabi ki köy 1150-1200 bir rakım var, Afyon 1020-1080 denilir, köy oradan hâliyle daha yüksek bir rakima sahip..
Anladım dayı o zaman normal 6-7 dereceler.
Anladım dayı o zaman normal 6-7 dereceler.
Biz alışkınız, yazın göbeği de olsa bir örtü,ince kalın battaniye,bazen yorgan ile yatmak şarttır.. kişiye göre değişir ama meydanda yatmak veya cam çerçeve açık devamlı yatmak olmaz. Sabaha doğru fena eder insanı.
Güzeldir havası buraların
Biz alışkınız, yazın göbeği de olsa bir örtü,ince kalın battaniye,bazen yorgan ile yatmak şarttır.. kişiye göre değişir ama meydanda yatmak veya cam çerçeve açık devamlı yatmak olmaz. Sabaha doğru fena eder insanı.
Güzeldir havası buraların
rakım veya karasallık degil ya bizim köy deniz kenarına 1 km mesafede ama ben yorganla yatıyorum yazın
Buraya da alalım bulunsun
merhabalar eylül 15 sonbahar başlıyor yağışlar da ardından geliyor inşallah kış da ılık geçecek demek kar olmayacak demek değil bir tane sistem gelir 87 kışı gibi ılık günleri unutturur la ninayı gördük çok mu matah bir şey ayrıca el ninolu kışlarda ılık geçse de sağlam birkaç sistemin geldiğini biliyorum. Bu yüzden şimdiden şöyle böyle demenin anlamı yok bu arada mesela palamut bol bu sene genelde böyle kışlar sert geçiyor bu benim gözlemim istisnaları var tabii ama sonuçta bu kış ümit vaat ediyor.
Abooooovvv
Abooooovvv
İmkansiz degil ama bu serinlikte zor sinoptik olarak mümkün o tarihlerde
20 si civarı takip edilmeli
Türkiye için tüm modellerin ve Diyagramların ortalamasını alıp uzun vadede neler olabilir ve güvenirliğini anlatan bir site oluşturdum yapay zeka ile.
Güzel yapmış mı bir bakın bakalım