Kuşu soğuktan bir insan neden zevk alır merak ediyorum açıkçası. Ben alamıyorum. Aksiyon dışında kış mevsimine ilgim giderek azalıyor.
Uyku açısından konforlu ve abartı olmadığı sürece vücut ekstra yorulmuyor kuru soğuk bile olsa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKuşu soğuktan bir insan neden zevk alır merak ediyorum açıkçası. Ben alamıyorum. Aksiyon dışında kış mevsimine ilgim giderek azalıyor.
Uyku açısından konforlu ve abartı olmadığı sürece vücut ekstra yorulmuyor kuru soğuk bile olsa
Kuru soğukta kabul ıslak soğukta. İkiside olur.
😎
Yarın gece üşüsem bile pencereyi kapatmıcam üşümeyi çok özledim valla
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İyimis he
Eylül 2.yarısı dalgalanmalar var kuzeyimizde ki basınc degisimleri bizide etkileyebilir yağış ve serinleme bakmından
Sıcaklıklar tekrar artacak. 30 derece üzeri birkaç gün daha görülebilir bu ay içerisinde. Artık Eylül sonu ve Ekim başı ile birlikte 30 dereceler görülmesi zor. Gündüz güzel gece ise hafiften artık serin ve bölgelerimize göre soğuk süreç başlar.
Sıcaklıklar tekrar artacak. 30 derece üzeri birkaç gün daha görülebilir bu ay içerisinde. Artık Eylül sonu ve Ekim başı ile birlikte 30 dereceler görülmesi zor. Gündüz güzel gece ise hafiften artık serin ve bölgelerimize göre soğuk süreç başlar.
30 derece olsa bile nem düşük olur değil mi öyle biliyorum.
Bakalım 20-25 eylül arası 20 derece altı sıcaklık görecek miyiz
30 derece olsa bile nem düşük olur değil mi öyle biliyorum.
Ekim'de nem ile bunaldigimi hatırlamıyorum.
Kaçınılmaz tek şey var. Sonbahar ve kış ılık olacak. Mesela İstanbul genelde kışın -2,-3 dereceleri sık görüyorsa bana göre bu kış onlar bile zor olacak.
Kaçınılmaz tek şey var. Sonbahar ve kış ılık olacak. Mesela İstanbul genelde kışın -2,-3 dereceleri sık görüyorsa bana göre bu kış onlar bile zor olacak.
7-8 dereceler görülür herhalde sık
7-8 dereceler görülür herhalde sık
Kardeş kış mevsimi sence? :D