Whisper tarafından yazılan gönderiler

Kasımpaşa'nın Stanfordlu bilgisayar mühendisi golcüsü

Arda Bulut, benzersiz bir yaşam öyküsüne sahip. Stanford Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği Yapay Zeka bölümünden mezun olan 21 yaşındaki Arda Bulut, Lewandowski ve Kane gibi ünlü bir futbolcu olmak hayaliyle geçtiğimiz ocak ayında İstanbul'a geldi ve Kasımpaşa ile sözleşme imzaladı.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kurban Bayramı Hava Tahmin Raporu

Genel Durum

Bu hafta sonu (17-18/07/2021) yurdun kuzeydoğu kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bayram arifesinde (19/07/2021 Pazartesi) ve bayramın birinci günü (20/07/2021 Salı) ülkemizde önemli bir yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bayramın ikinci ve üçüncü günleri (21-22/07/2021 Çarşamba ve Perşembe) Marmara ve Karadeniz Bölgeleri’nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, iç ve güney bölgelerin ise parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Bayramın dördüncü günü (23/07/2021 Cuma) Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Akdeniz’in iç kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Halen ülkemizin iç ve kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ilâ 8 °C üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının, kuzey, iç ve doğu kesimlerde artışını sürdürerek mevsim normallerinin 10 ilâ 12 °C üzerine çıkması, hafta ortasından itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey ve iç kesimlerde azalması bekleniyor. Kurban Bayramı süresince en yüksek hava sıcaklıklarının; İstanbul’da 31-34 °C, Ankara’da 36-40 °C, İzmir’de 32-36 °C, Antalya’da 33-36 °C, Samsun’da 29-31 °C, Erzurum’da 30-34 °C, Diyarbakır’da 40-43 °C civarında olacağı tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle; güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Oluşması Muhtemel Riskler

Güneş Çarpması

Hayırlı Cumalar.Video çoğumuzun bildiği bir hikayeyi konu alıyor ama anlatan kişi Hayati İnanç'sa tadından yenmez (bence)

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

@EmreTEMUR un videosunu da atalım.Gecmis olsun halkımıza.Can kaybı da en son 6 dan 7 ye çıktı

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik twitter.com

Doğu Anadolu'nun Doğusundaki Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen HadiseGökgürültülü Sağanak Yağış

Doğu Anadolu'nun doğusunda bugün beklenen gök gürültülü sağanak yağışların; Erzurum, Ağrı, Muş çevreleri ile Van'ın doğusu, Kars'ın ve Iğdır'ın güneyinde kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı15.07.2021 13:00-15.07.2021 18:00
    Hadisenin ŞiddetiKuvvetli Yağış

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    Akdeniz sorumlusuyum ama Ülke Geneli için uyarı yapayım. Özellikle Doğu, Güneydoğu, Ege ve İç Anadolu için..... Haftaya kendini hissetirecek kuvvetli sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkileyebilir. Çoğu merkez 40 derecenin üzerinde ölçülecektir (GÖLGEDE). Bunun sonucunda gelecek hafta olan planlarınızı ertelemenizi, hiçbir şekilde güneşin altına çıkmamanızı, çıkmak zorundaysanız 5 dakikadan fazla güneşin altında kalmamanızı tavsiye ediyorum. Özellikle çıkacağınız zaman açık renkli giysiler tercih edin ve şapkasız kesinlikle çıkmayın.

ÖZELLİKLE Diyarbakır taraflarından gelecek hafta bir rekor sıcak bekliyorum. (DİYARBAKIR MERKEZ REKOR 46.2) Güneşin altında 50 dereceyi aşar Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve birçok yerde sıcaklıklar. Tekrar söylüyorum. Bir tatil vs planlıyorsanız birkaç günlüğüne ertelemenizi tavsiye ederim. İstanbul'da dahi güneşin altında 40-45 dereceler ölçülebilir. Uyarımı yaptım. Gerisi sizlere kalmış. Kendinize iyi bakın. Sağlıcakla ❤️.

Bir haber gördüm 3 kişi kayıp diye ama bilmiyorum

Birinin cansız bedenine ulaşıldı dedi alt yazı da TV.

doğu karadenizdeki kütle orduyu merkez alıp inecek gibi batılı geliyor samsun ve giresunu da etkileyebilir giresunu etkiler ama samsun adına radar takibi lazım sadece

Toprak doyunca her damla yolunu buluyor.Birde normal yağışlar almıyoruz artik.Allah yardım etsin halkımıza.Yagissiz yerlere de yağış nasip etsin.