Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bir haber gördüm 3 kişi kayıp diye ama bilmiyorum
-
doğu karadenizdeki kütle orduyu merkez alıp inecek gibi batılı geliyor samsun ve giresunu da etkileyebilir giresunu etkiler ama samsun adına radar takibi lazım sadece
-
- Resmi Gönderi
Bir haber gördüm 3 kişi kayıp diye ama bilmiyorum
Birinin cansız bedenine ulaşıldı dedi alt yazı da TV.
doğu karadenizdeki kütle orduyu merkez alıp inecek gibi batılı geliyor samsun ve giresunu da etkileyebilir giresunu etkiler ama samsun adına radar takibi lazım sadece
Toprak doyunca her damla yolunu buluyor.Birde normal yağışlar almıyoruz artik.Allah yardım etsin halkımıza.Yagissiz yerlere de yağış nasip etsin.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ünyede sarı turuncu yer yer kırmızı kütleler etkili oluyor. Orduya ise sağlam kütle geliyor o bölgeye samsunun doğu ilçeleri giresun arasında aksiyon yaşanabilir yine tedbirli olmakta fayda var bu yağış geçtiği yeri maalesef perişan eden bir yağış
-
Ünyede sarı turuncu yer yer kırmızı kütleler etkili oluyor. Orduya ise sağlam kütle geliyor o bölgeye samsunun doğu ilçeleri giresun arasında aksiyon yaşanabilir yine tedbirli olmakta fayda var bu yağış geçtiği yeri maalesef perişan eden bir yağış
Abim çok feci bir yağış var şu anda yol dereye döndü resmen yağmurun sesine uykumdan uyandım o derece
-
- Resmi Gönderi
Sahutt Ordu nasıl olur köye gidicez de ot falan biçeceğiz merak ettim
Arda Karadeniz tarafları genelde bu tarz sıcak sistemlerden en az etkilenen yerlerden . Etkilense de 30 un üzerine bile zor çıkıyor Karadeniz sahilleri. Bu gelecek sıcak hava dalgasında da Samsun, Ordu, Trabzon, Rize tarafları max 28 29 lara kadar çıkabiliyor. Sıcağın en etkili olacağı zamanlarda Ordu'nun 600 km güneyinde 44 45 dereceler ölçülecekken Ordu tarafları max 26 27 ölçülecek. Yani sıcak sıkıntısı yaşamayacak yerlerden biri Karadeniz, öteki Marmara bölgesi.
-
- Resmi Gönderi
Selden etkilenen yerlerde ölü sayısı 2 ye kayıp sayısı 6 ya yükseldi...
-
Önümüzde çok etkili bir sıcak atak var iç kesimlerde 40 dereceleri çok rahat geçeceğiz. Sahil kesimlerinde 31 32 dereceler ve maalesef yüzde 60 70 arası nem olacak hissedilen bayağı bir yükselecek. Dikkatli olmakta fayda var sıcak çarpması riskine karşın. Sahil kesimleri olarak terden bunalmaya ve nemden nefes alamayacağımız günler iç kesimlere ise kavurucu günler . 22sinden itibaren ise serinleyeceğiz ve yağışlar gelecek.
-
- Resmi Gönderi
Rizede vefat sayısı 6 ya yükselmiş......
-
Amerika'da nasıl kasırga mevsimi varsa bence Türkiye için de Doğu Karadeniz'e sel mevsimi adı altında ek önlemler alınmalı
-
- Resmi Gönderi
@EmreTEMUR un videosunu da atalım.Gecmis olsun halkımıza.Can kaybı da en son 6 dan 7 ye çıktı
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Amerika'da nasıl kasırga mevsimi varsa bence Türkiye için de Doğu Karadeniz'e sel mevsimi adı altında ek önlemler alınmalı
Kesinlikle önlem alınması gerekiyor. Ancak birkaç saatte 200-300 kg yağıl düştüğü zaman alınan önlemin hiçbir önemi kalmıyor. Yıkıp geçiyor
-
Merak ettiğim bi konu var , acaba Bolu'nun havasını düzce mi belirliyor ? Çünkü düzceden her zaman 3 4 derece soğuk olur bolu
-