Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Uzatmalarda İtalya Avusturya'yı 2-1 mağlup etti.Avusturya gereken herşeyi yaptı.Guzel direndiler ve hatta İtalya yı zor durumlarda bıraktılar.
Avusturya çıksın isterdim şahsen bu oyunla.
-
Ve golü attılar ama ofsayt galiba
Evet gol iptal
-
Avrupa şampiyonası
Danimarka Galler'i bozguna uğrattı.
Danimarka 4 Galler 0
Şimdi devam eden maçta ikinci yarı dakika 54
İtalya 0 Avusturya 0
Avusturya dişli rakip görünümünde.
-
Selamün aleyküm tahminci abiler ve üye kardeşlerim ve abilerim pazartesii Giresun/Merkezde yağış varmı?
Ve aleyküm selam dostum. Evet sizin oralar bu sıcak hava dalgasından etkilenmeyen şanslı yerlerden. Pazartesi utak yağış geçişi var. Salı da sağanak yağış ihtimali mevcut. Hava gayet serin. Bahar havası tadında 22 23 dereceler ölçülecek. 🙂
Aleykumselam Samet hosgeldin ,hem selam alalim hemde cevabı alıntı edelim.
-
Mustafa Reşit Akçay hastahaneden halen çıkmadı dualarımız hocalarımızla
Şifa inşallah
-
Fevzi Burak Semih Ö. Snow Hound Zonguldakli67 kazasız belasız yağışlar inşaallah.
Karadeniz de aksiyon devam edecek der Burak.
Hayırlısı olsun
-
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 FIVB Voleybol Milletler Ligi üçüncülük maçında Japonya ile karşı karşıya geldi. TRT SPOR'dan naklen yayınlanan keyifli mücadeleyi 3-0 kazanan Filenin Sultanları, bronz madalyanın sahibi
Tebrikler bizim kadınlarımıza :alkıs: :alkıs:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O ne dedi
Düello bir nevi

Oda epey şeyler söyledi en son kapanışta ise canlı yayına TV ye davet etti Aziz Yıldırım'ı
-
Ali Koç kongrede konuşuyor. Aziz Yıldırım'a cevap veriyor
-
Eline emeğine sağlık Sahutt
Güzel olmuş abim :alkıs:
-
UEFA dan takdir edilen hareket
Basın toplantılarında müslüman futbolcuların önüne bira şişesi konulmayacak
Gerçekten de çok güzel olmuş :alkıs: :alkıs:
-
Sahutt stadyum şahane görünüyor..TV de canlı açılışı var.
-
Formula 1 yeniden Türkiye'de.
1-3 Ekim tarihleri arasında İstanbul park'ta
-
Temmuz ayı ile ilgili tahminlerimi Pazar gecesi paylaşacağım. Az önce bakınmaya ve tahmini hazırlamaya başladım. Fırsat olursa yarın akşam haftalık değerlendirme de yapacağım 🙂👀
HAYDİ BİSMİLLAH