Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Üstte ki elindeki imkanları kullanacaksın
-
-
Kilimli dünkü yağışlarda 24 saatte 62 mm yağış almış maşallah Merkez de 40-50 mm arası aldı
-
Ama dün akşam neydi ya gerçekten 2 sn de bir şimşek yıldırım dolu tifan fenaydı yani bu sezonun en ciddi aktivitesi vardı havada
-
Dikkatimi çeken bir şey var 24 saati baz almış ama bu yağışlar 3 saatlik periyotta düştü yani 62 mm 3 saatte gerçekten bereket yağdı resmen dün 3 saatte
-
-
Orta karadenizin iç kesimlerinde yerel kuvvetli yağışlar var.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Selamün aleyküm tahminci abiler ve üye kardeşlerim ve abilerim pazartesii Giresun/Merkezde yağış varmı?
-
- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm tahminci abiler ve üye kardeşlerim ve abilerim pazartesii Giresun/Merkezde yağış varmı?
Ve aleyküm selam dostum. Evet sizin oralar bu sıcak hava dalgasından etkilenmeyen şanslı yerlerden. Pazartesi utak yağış geçişi var. Salı da sağanak yağış ihtimali mevcut. Hava gayet serin. Bahar havası tadında 22 23 dereceler ölçülecek. 🙂
-
- Resmi Gönderi
Ve aleyküm selam dostum. Evet sizin oralar bu sıcak hava dalgasından etkilenmeyen şanslı yerlerden. Pazartesi utak yağış geçişi var. Salı da sağanak yağış ihtimali mevcut. Hava gayet serin. Bahar havası tadında 22 23 dereceler ölçülecek. 🙂
Aleykumselam Samet hosgeldin ,hem selam alalim hemde cevabı alıntı edelim.
-
"Beceriksizsiniz, ihmalkarsınız"
Zonguldak Belediyesine “Beceriksizsiniz , ihmalkarsınız” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun gece saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrası yaşanan aksaklıklar nedeni ile açıklama yaparak Zonguldak Belediyesine “Beceriksizsiniz , ihmalkarsınız” ifadelerini kullandı.
Uzun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;
“Şiddetli sağanak yağış uyarılarını halka duyuru yapıyorsunuz, vatandaşlar tedbirini alsın diyorsunuz ama şehri yönetenler olarak tedbir almıyorsunuz
Ekiplerinizi hazır tutup mazgalları açtırmıyorsunuz
Üsteli şehrin birçok noktası çalışmalardan ötürü kum,çakıl ,çamur içindeyken ....
Vatandaşa tedbir al deyip ,siz almıyorsanız beceriksizsiniz , ihmalkarsınız ...
KAYNAK: HABER MERKEZİ
-
Ama çok yağmaz değilmi inşallah aşırı bi yağmur yoktur
-
Aleykumselam Samet hosgeldin ,hem selam alalim hemde cevabı alıntı edelim.
Hoşbuldum Mustafa abi saygılar selamlar😊👋🏻
-