Whisper tarafından yazılan gönderiler

Şimdilik bu kadar yine hatırlatayım isteğe özel olan olursa atmaya çalışırım

Eline sağlık senin ve yapan arkadaşın.Ornek çok isteyen olursa buradan yazar sende atarsın.Boyle bakması da zor.

Teşekkürler

Profesyonel bir kulüp abim,yöresel olsa anlarim ruh derim..Essek yüküyle para alıyorlar ve gerekeni yapacaklar.Yanal da bu yolda yanlış kadro seçimleri ve transferleriyle hataliydi.

Ben biraz Aykut kocaman fobisine sahibim ve kendimce haklıyım.Alex konusu tamamen Kocamanin küçük kalbinin neticesidir.

Aziz baskanda hocaya sahip çıkmıştır.Ali koç ise hala duygusal günü birlik işler peşinde.Comoliye verilen paralarla şahane alt yapı çalışması ve oyuncu kazanımları olurdu.Bos iş peşine düştük,elit bir iş olsa anlarım ama onun yapacağı her işi bizim kendi insanımız yapardı yeterki yetki ve fırsat verilsin.

Mesela Galatasaray yardımcılarının Haaland için kulübe bu oyuncuyu alalım diye ısrar etmeleri ve laflarının kaale alınmaması.

Oyuncu bulmayı da biliriz almayı da yeterki yetkiniz olsun.

Koç iyi şeyler yapma peşinde ama adımları hep kısa sanki.Atlayıp geçme düşüncesi yok.

Hocam klüb başkanlığı holding yönetmeye benzemez. Ali Koç çok tecrübesiz

Haklısın hemde çok haklısın.Ben Galatasaray maçından sonra bile bu ayrılık doğru demem diyemem ama bir etki tepki diye bir mana yuklerdik.Simdi bu ne?

Bu haftalarda yapılacak en büyük hataydı ve yaptık.Madem bu iş bitecekti derbi maç sonrası olabilirdi.Bir türlü bıçağı sap kısmından tutmuyoruz,hep ağzından da tutulmaz ki

Geçen hafta olsa kendi istifa edecekti ancak bu sefer fener yollarını ayırdı ve tazminat talebi olacak sanırım.

Tazminat mı? Fenerbahçe tazminat falan bilmez:013:

Pereria

Acvocat

Aykut

Cocu

Yanal

Sadece bunlara ödüyoruz tazminat:bakiskacirma:

Ben ne dedim abi GS yenilmez dedim bir şeyde yanıldım sadece başak TS GS çekisir.

Ben bilmem lig için bişey demek için hala erken.

Geçen sezon Fenerbahçe ligin dibindeyken ben ilk 5 de bitirir demiştim.Guldu çoğu arkadaş.Ama benim yazdığım sadece tahmindi ve tuttu.Niye tuttu derseniz 3 puanlık ligte her şey olabilir.

Lig sonunda olan takım ile kafada olanlar arasında uçurum olmuyor..

Yine bu güne gelirsek Galatasaray 7 seri yaptı güzel.Arkasina kimse 4 maç 3 maç takılmaz diyemez.Hala büyük takımların her şey yapma şansı var.İlk iki, liderlik vs vs.

Arada Sivasspor da var.

Karışık şu an pek kesin hüküm yazılmaz şimdiden.