- Resmi Gönderi
Geceden beri müthiş yağış var hatay’da
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeceden beri müthiş yağış var hatay’da
Geceden beri müthiş yağış var hatay’da
Akşama kadar sürer gibi. ULL denizle birleşince konvektif yağışlar pompalıyor sürekli.
Akşama kadar sürer gibi. ULL denizle birleşince konvektif yağışlar pompalıyor sürekli.
Evet takip ettim bende . Gök gürültülü yağmur eşliğinde uyumak dünyanın en iyi uykusu olabilir sanırım 😊
Evet takip ettim bende . Gök gürültülü yağmur eşliğinde uyumak dünyanın en iyi uykusu olabilir sanırım 😊
Şanslısınız hocam... Bereketli olsun inşallah.
Çok güzel bir yağmur var bizdede. Ve sanki sonbahar veya kış aylarında gelen güçlü bir cephe sistemi gibi geniş alanda iyi yağış alıyoruz.Saat 11 gibi eğeyi şiddetli başladı ara ara devam ediyor.Şuan hava 20 derece lefkoşada.Dün bu saatler 37 dereceydi🙂Bizim bu mevsimde akdeniz olarak tek bişeye ihtiyacımız var.Güzel bir serin atak. Kuzeyden hatrı sayılı serin bir hava geldiğinde bu mevsimde akdenizde neler olabileceğini gösteren en güzel örneklerden biri bu sistem.
Ilk defa görüyorum bu bulutları.
Mgm kayıtlarında türkiye rüzgar rekoru 176 km/saat gözüküyor.Bugün kıbrısta ölçülen rüzgar hızı bu rekoru geçmiş oldu.
26 kg yağış düştü bugün konumumda masallah. Su an da hava 16-17 derece. Süper
Dün gerçekleşen yağış miktarları. Lefkoşada 18 kg. Ağustosun 17 sindede 27 kilo yağmıştı konuma.45 kg ile ağustosu kapattık bereket versin.