- Resmi Gönderi
Bende izin belgesi var gel vereyim.
=D
E biz neden duruyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende izin belgesi var gel vereyim.
=D
E biz neden duruyoruz
Forumca Toroslara gezi düzenliyoruz. İzin kağıdı var :-D
Yallah sohbette ?
havalarinsesi.com/attachment/14234/
Anlık radar durumu bu şekilde.
Görüntüyü neden tam olarak paylaşamıyorum onu anlamadım
Görüntüyü neden tam olarak paylaşamıyorum onu anlamadım
Tamamdır
Atmadan mesajını görsel yüklenince tam boyut tıkla
havalarinsesi.com/attachment/14236/
Antalyanın kıyıya yakın kesimlerinde şimşek aktivitesi görülüyor.
Tamamdır
Atmadan mesajını görsel yüklenince tam boyut tıkla
Yaptım usta. Sıkıntı yok
havalarinsesi.com/attachment/14238/
Aynı zamanda Adana ve Mersinin yüksek kesimleri ara ara sulu kar atıştırıyor. Toroslarda kar yağışı etkili ve önümüzdeki saatlerde etkisini arttırarak devam edecek. Güzel bir birikim söz konusu. Yağış önümüzdeki saatlerde Mersinde çok şiddetlenecek. Şimşek aktivitesi ile birlikte. Sel ve su baskını riskleri söz konusu. Dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir
Antalya'da etkili olan kuvvetli yağışla birlikte bazı bölgelerde su baskınları meydana geldi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent merkezi ve ilçelerinde gök gürültülü sağanak etkisini sürdürüyor. Son 24 saatte metrekareye kent merkezinde 31, Manavgat'ta 117, Serik ilçesinde ise 97 kilogram yağış düştü. Uyarılarımızı yapmıştık.
Görüntüleri kes öyle kullan abim
Sahutt fazla olanlar kalmaz altta ustte
Ya umarım sel olmaz ama Mersinin bu sene çok kurak geçtiğini düşünürsek uzun süreli ve güzel bir yağışa ihtiyaç var .Toroslar da kar yağar mı?? merkezden dağlardaki kar manzarasını izlemek istiyorum
Ya umarım sel olmaz ama Mersinin bu sene çok kurak geçtiğini düşünürsek uzun süreli ve güzel bir yağışa ihtiyaç var .Toroslar da kar yağar mı?? merkezden dağlardaki kar manzarasını izlemek istiyorum
Toroslar boş geçmez. Güzel birikim de bekliyorum ben. Yağış gitsin Bi. Fotoğraf atarsınız buraya. Torosların fotoğrafını
Görüntüleri kes öyle kullan abim
Sahutt fazla olanlar kalmaz altta ustte
Tamam abi. Öyle yaparım.