- Resmi Gönderi
Ya tutma ihtimali yok gibi bir şey. Ama sanırım şu an sulu kar var dışarıda. Emin olamıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYa tutma ihtimali yok gibi bir şey. Ama sanırım şu an sulu kar var dışarıda. Emin olamıyorum
Ya tutma ihtimali yok gibi bir şey. Ama sanırım şu an sulu kar var dışarıda. Emin olamıyorum
Yok duz yagmur var burda.
Dostlar telefonunuza hava durumu yazın
Alakası yok sıcaklık 0 ve altına inince yerler ıslak olsa bile tutar
0 altina inecek mi zor gibi görünüyor.
Yok duz yagmur var burda.
Burada KKY vardı. Durdu şimdi
Yok inmez
çok zor yağış anında düşmesi onun dışında ayaz etkisiyle zorlar
Dostlar telefonunuza hava durumu yazın
Sabah 5 6 kky vermis. Kky kötü ya direk yagmur olsa da pek bir farki yok.
Zerzur derler bizim arapcada
Donan yagmur derler
Sabah 5 6 kky vermis. Kky kötü ya direk yagmur olsa da pek bir farki yok.
Kky vermesi önemli değil. Yağmur gösteriyordu. Değiştirdi anlamında söyledim.
Yağışın devamı düşürür sıcaklığı.İlk başladığında sıcaklık yükselebilir.Yagisin devam etmesi İyidir.
Bende öyle oluyor genelde,tecrübe diyelim.
Hatay da ne sonuç verir bilmem ama.
Hayırlısı olsun,ne gelirse diyelim
Hatay'da kar yağışının zor olmasının başlıca sebepleri nelerdir? Diğer Akdeniz şehirlerinden olumlu yönleri nelerdir
Hava durum sitelerinin cogu sabah 4 5 6 civarlarına kar ya da kky veriyor su an. Anlasildi sabah 10daki matematik finalinden kaliyoruz. Devamınin gelip tutma ihtimali var mıdır?
Hava durum sitelerinin cogu sabah 4 5 6 civarlarına kar ya da kky veriyor su an. Anlasildi sabah 10daki matematik finalinden kaliyoruz. Devamınin gelip tutma ihtimali var mıdır?
Belli olmaz diyelim. En iyi ihtimal öğlene kadar süren bir yağış olur. Ama kar mı olur emin değilim. 4 5 6 da kar var. Örtü olmaz.
Belli olmaz diyelim. En iyi ihtimal öğlene kadar süren bir yağış olur. Ama kar mı olur emin değilim. 4 5 6 da kar var. Örtü olmaz.
Uyumayalim yani kesin yagar diyorsunuz demi.