- Resmi Gönderi
Toca_Tr23 tahmim isabetli oldu mu hocam? Nedir durumunuz? Güzel tatmin edici bir örtü olması lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturToca_Tr23 tahmim isabetli oldu mu hocam? Nedir durumunuz? Güzel tatmin edici bir örtü olması lazım
7-10 cm oldu Sahutt hocam yeri daha erken tutsaydı daha da fazla olurdu da elhamdülillah baya yağdı tutmasa da yeri başlarda derebucak tarafı 20-30 cm geçmiş duruyor
Şu yağış süresi beni bitiriyor ya 1 gün daha uzun olsa ne olurdu yani mgm maraşa yağışın son 3 saati kar vermiş mesela
Peki gfs nin akşam kky vermesi gerçekten kendimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum
Peki gfs nin akşam kky vermesi gerçekten kendimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum
Çok bir şey beklememek lazım ya. Akşam bakarız sıcaklığa.
Yani hiç bir şey beklemiyorum zaten
Yani hiç bir şey beklemiyorum zaten
Bu günlerde dağlarımızı bembeyaz görmek hepimizi mutlu eder ama. En azından dağlara yağdı. Ve yağış durumunda da devam edecek.
Bu günlerde dağlarımızı bembeyaz görmek hepimizi mutlu eder ama. En azından dağlara yağdı. Ve yağış durumunda da devam edecek.
Aralık ocak gibi bir haber çıkmıştı karşıma amanoslara nisanda kar yağdı diye 2020 den bahsediyorum nasıl olur demiştim bu sene en azından bunu yaşadım gördüm gelecek sene Karadenizden girip hataya -7 -8 getiren bir sistem olması dileğiyle hoşçakalın bu senelik
Toca_Tr23 kış bitti mi?
Yeni sistem yolda. Detaylar pazar?
AKDENİZ İLK 3 AYDA ALDIĞI YAĞIŞLAR
ANTALYA:284.5 MM
ISPARTA:144.9 MM
BURDUR:134.4 MM
MERSİN:228.1 MM
ADANA:215.4 MM
OSMANİYE:280.1 MM
HATAY:437.9 MM
KAHRAMANMARAŞ:286.5 MM
Alınacak bir durum yok reis pek bakamadım son durumlara bende sizin gibi takılıyorum bu aralar ?
Toca_Tr23 kusura bakmayın dün tahmin yapamadım. Bugün yapar mıyım emin değilim. Babamın gideceğini söylemiştim. 22 de çıkacak. Onunla ilgileniyoruz. Kusura bakmayın yetişmezsem de.
Yeni haftada adeta bölgeye yaz geliyor. Yer yer kıyı şehir merkezlerinde 27 28 derecelere ulaşacak sıcaklıklar. Uzun sürmeyecek bir sıcak dalga bu. Hemen ardından Cuma'ya doğru Balkanlar'dan gelecek soğuk ve yağışlı hava bölgemizi de ziyaret edecek. İç kesimler bir kez daha kar yağışı ile karşı karşıya kalabilir. Kıyı kesimlerde 15 dereceye yakın sıcaklık düşüşü de mümkün olacak. Adeta neler oluyor böyle diyeceğiz! Bir günde yaz mevsiminden kış mevsimine geçiş yapacağız. İç bölgeler tarım konusunda sıkıntı yaşayabilir. Detaylar yarın gece ?
Nur topumuz tekrar ziyaret edecek bizi