bir azalma yoktur inşhallah hocam Sahutt
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
bir azalma yoktur inşhallah hocam Sahutt
Yok hocam. Önümüzdeki 10 günü güzel geçirecek iç kesimler. Toroslar da boydan boya metrelik kar alacak
-
Hocam ne kaçırdım okuldaydım
-
Buz kestim eve gelene kadar 🥲
-
kahramanmaraşta dağlara kar yağdıbile ☺☺
-
Bugün yükseklere yağdı gene hatayda
-
kahramanmaraşta dağlara kar yağdıbile ☺☺
Demek kıbrısa daha erken yağmış☺ Trodos dağlarına ilk kez bu sezon 1 aralıkta yağdı ve hiç erimedi tam olarak.
-
Herkese selamlar sezonu açtık hayırlısıyla. Sahutt hocam Kahramanmaraş için weather.com verileri kar gösteriyor. Açıkçası şu tarihte kar ihtimalini konuşuyor olmamız bile çok güzel. Geçen sene ilk kar şubat başında yağmıştı. Son durumlar nedir acaba?
-
- Resmi Gönderi
Herkese selamlar sezonu açtık hayırlısıyla. Sahutt hocam Kahramanmaraş için weather.com verileri kar gösteriyor. Açıkçası şu tarihte kar ihtimalini konuşuyor olmamız bile çok güzel. Geçen sene ilk kar şubat başında yağmıştı. Son durumlar nedir acaba?
Hoşgeldiniz. Evet birkaç sezondur Aralık ayını komple kapatıyorduk. Bu sezon iyi başladık maaşallah. Devamı da gelecektir diye ümit ediyoruz. Detaylara pazar günü girmeyi düşünüyorum. Zatne az çok bilgi verdim sistemle ilgili.
-
Sahutt Geliyor gelmekte olan hocam İnşhAllah :P. Türkiyemizin her yeri İnşhAllah bol bol kar ve yağmur alır.
-
Ne geliyor hocam takip etmeyi bıraktım da ben 🥲😂
-
sahut hocam bizi biraz bilgilendir
kahramanmaraş ve tüm akdeniz
-
pazar günü yogun kar gösteriyor Isparta bekliyoruz bakalım. cm olarak miktarı ne olur sizce sahut bey bi bilginiz var mı
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese. Bir sistem geride kalıyor. Bir diğeri geliyor. Maaşallah güzel ve bereketli bir dönemden geçiyoruz. Özellikle son senelerdeki kayıp Aralık aylarına kıyasla güzel bir Aralık ayı geçiriyoruz. Bütün bölgede yağış var bir süredir. Ve dün gece bölgede etkisini göstermeye başlayan soğuğu bugün tüm bölge hissetti sanırım. Bu bütün yağış dağlara kar olarak düşüyor.
Yağışlı periyodumuz devam edecek bir süre daha... Özellikle pazar günü aşırı yağış riski var Doğu Akdeniz'de. Göller yöresinde ise kar etkili olacak. Isparta civarında yarın öğlen, Beyşehir dolaylarında ise akşama doğru kar yağışının başlayacağını ve etkili olacağını düşünüyorum. Kıyılarda ise Hatay, Adana, Osmaniye, Antalya civarında çok kuvvetli sağanak yağışlar etkisini göstermeye devam edecek. Ve şunu da söyleyeyim kıyılarda şimdilik kar beklentim yok... Kar soğuğu olacak. Ancak yağış tamamen kesildikten sonra. Yani şimdilik kıyılarda kar için erken diyebilirim. Beklemek bizden, Bereket Allah'tan. Hayırlı geceler diliyorum hepinize...
-
- Resmi Gönderi
Bol yağışlar alalim inşallah,eline sağlık Sahutt
-