salı 11i oluyor soğuklar o zaman geliyor 12 sinde ise yağışlar maşhallah güzel bir kar alabilirmiyiz sizce ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
salı 11i oluyor soğuklar o zaman geliyor 12 sinde ise yağışlar maşhallah güzel bir kar alabilirmiyiz sizce ?
Kahramanmaraş merkez , adana ve hatay ın yüksek kesimleri için gfs 14-15 ocak ta kar yağışı vermiş…
Hay maşallah diyagrama bak şiir gibi
GFS sabah toplam kar... Senaryo ortalaması Hatay için 5 cm kar diyor. Bu sefer olacak mı?
Kar haritasına bak. Doyamıyorum bakmaya😎
birde bana de Sahutt hocam ortalık karışabilir mi hocam geçenki gibi sizce ?
bu diyagramdan sizce ne çıkar
ecmwf bile bunu veriyorsa hayırlı olsun diyebilirmiyiz gfs 50cm veriyor
Adana-Tufanbeyli
Toca_Tr23 hayırlı olsun. Çarşamba'dan itibaren sıcaklık sorunu da olmaz.
Öğle güncellemesi Hatay'a 20 cm kar öngörmüş gelecek hafta için. Beni asıl heyecanlandıran sistem diye bahsettiğim sistem, işte şu birkaç güncellemedir 20 30 cm verdiği 19 20 si. Heyecanla takipteyiz bakalım...
Sahutt biz 14 15 i için umutlanıyoruz yani gfs öyle diyor
Ulan gfs yaktın bizi be
Öğle güncellemesi Hatay'a 20 cm kar öngörmüş gelecek hafta için. Beni asıl heyecanlandıran sistem diye bahsettiğim sistem, işte şu birkaç güncellemedir 20 30 cm verdiği 19 20 si. Heyecanla takipteyiz bakalım...
Sonunda heyecanlandıran bir sistem beklemedeyiz.
Deprem oluyor.Merkez üssü bize yakın sanırsam.uykudan uyandırdı.Bugüne kadar yaşadığım en şiddetli depremdi.
Hatay adına güzel şeyler yaşıycaz gibi görünüyor