İnşallah Hatay'da güzel kar alır Maraş gibi
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
2.9 🥺
-
Hocam düşme trendi ne zaman başlar böyle giderse 4 e kadar yolu var
-
sulu kar başladı burada hayırlısı
-
- Resmi Gönderi
Hocam düşme trendi ne zaman başlar böyle giderse 4 e kadar yolu var
Geceden önce sıcaklık çok düşmez. 850 hpa uygun değil. Rüzgar kd olursa sorun görmüyorum şimdilik
-
- Resmi Gönderi
Bünyamin Sürmeli hocanın paylaştığı kar haritasını atarım şimdi. Güzel bir simülasyon. Hatay'a bu gece sağlam kar vermiş.
-
Bünyamin Sürmeli hocanın paylaştığı kar haritasını atarım şimdi. Güzel bir simülasyon. Hatay'a bu gece sağlam kar vermiş.
Bekliyoruz
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
8 9 civarı başlatmış
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anketler var. Buyurun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben harita düzenlesem daha inandırıcı düzenlerdim bune
-
4.9
60 nem
-2.2 DP
-
#Sefa kazanncc bu mgm ne yapmis oyle benim tahminimce tökezleyecek mgm bizz kar beklerken yagmura bogmus bizi😀
-
#sefa bu mgm ne yapmis oyle benim tahminimce tökesleyecek mgm bizz kar beklerken yagmura bogmus bizi😀
Hocam 18 19 unda da yağmur diyordu o fazla takılmam da saçmalıyor bazen
-