4.3 de nemin düşük kalması iyi bir şey değil mi ?
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yagis devam etseydi belki derece sabitlenirdi ama hava hem acti hemde derece yukseldi hava da olsa kar yagar ama birikim artik zor gibi
-
- Resmi Gönderi
turkiyede en cok gormek istedigim yerler arasinda hatay antakya tarafi.
nasib olmadi bir turlu.
yaziyla kisiyla cok guzel bir iklimdesiniz arkadaslar kiymetini bilin. gerci vatanimizin her kosesi cok kiymetli lakin ben hatay tarafini ayri bir severim heralde gidip goremedigimden.İnşallah nasip olur bir gün. Güzeldir Antakya. İklim olarak da güzeldir. Ne sıcak ne soğuk. Yazın güneydoğu kadar sıcak olmaz. Kışın da güneydoğu kadar soğuk olmaz. Kar olur . Akdeniz şehirlerine göre farklı bir şehir. Daha soğuk bir iklim.
Yemek olarak da. Bütün yemekleri güzel.
Kağıt kebabı, tepsi kebabı, oruk, biberli ekmek,humus, babagannuş, künefe... Sayamıyorum. Nasıl ayrılacam bu şehirden 😜😜. Nenem şimdiden çökelek, keçi sütlü tuzlu yoğurt, toz bibermi vs vs vs hazırladı. Onlar olmadan gidilmez okumaya 🙂
-
- Resmi Gönderi
İnşallah nasip olur bir gün. Güzeldir Antakya. İklim olarak da güzeldir. Ne sıcak ne soğuk. Yazın güneydoğu kadar sıcak olmaz. Kışın da güneydoğu kadar soğuk olmaz. Kar olur . Akdeniz şehirlerine göre farklı bir şehir. Daha soğuk bir iklim.
Yemek olarak da. Bütün yemekleri güzel.
Kağıt kebabı, tepsi kebabı, oruk, biberli ekmek,humus, babagannuş, künefe... Sayamıyorum. Nasıl ayrılacam bu şehirden 😜😜. Nenem şimdiden çökelek, keçi sütlü tuzlu yoğurt, toz bibermi vs vs vs hazırladı. Onlar olmadan gidilmez okumaya 🙂
iste heleki o humus yokmu hic yemedim ama asagi yukari nasil lezzeli bir sey oldugunu tahmin ediyorum. vedat minor hep geliyor sizin oraya ki cok gezen bir adam olmasinin yani sira adam gurme. soledigine gore daha cesitli bir mutfagi olan baska yer yokmus
-
- Resmi Gönderi
Bi susun galik, zaten garnım aç
-
- Resmi Gönderi
Nereye gidersem gideyim yoktur böyle sofra.. İmkansız
-
- Resmi Gönderi
Bi susun galik, zaten garnım aç
mustafa napiyon ne ediyon bisey dediinde yok ama 2 kelime yaziyosun insani gulduruyosun
-
Her yere tekrar yağmaya başlamış ama merkez gene fos
-
Gece12 ye kadar yagdi,yagmadi yapacak birsey yok gecende atmosfer uzdu bizi
Bir kiyaklik yapsinda yarin ogleye kadar yagsinda mutlu olalim insallah diyelim..
-
Gece12 ye kadar yagdi,yagmadi yapacak birsey yok gecende atmosfer uzdu bizi
Bir kiyaklik yapsinda yarin ogleye kadar yagsinda mutlu olalim insallah diyelim..
Valla beklentim yok
-
Hadi nem düşük olsa tamam derdim ama 80 .d
-
Sahutt sen ne diyorsun
-
- Resmi Gönderi
Sahutt sen ne diyorsun
Yok abim. Hatay merkezde max kky döner. O da yağış başlarsa. Harbiye tarafı belki
-
- Resmi Gönderi
Antakya hafif kar atıyor. Sınırda bir dp sıcaklığı ile😎
-
Antakya hafif kar atıyor. Sınırda bir dp sıcaklığı ile😎
Ben bir şey göremiyorum.
-