- Resmi Gönderi
GFS nin şu çıktısına benzer bir beklentim var benim. Belirtmiştim geçen de. Biraz daha zaman lazım ama.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS nin şu çıktısına benzer bir beklentim var benim. Belirtmiştim geçen de. Biraz daha zaman lazım ama.
sahut hocam durumlar nedir Sahutt
Ülkemiz yarın öğleden sonra uzun süreçli bir soğuk hava dalgasına maruz kalacak rakımı yüksek bölgeler çok yoğun kar yağışı rakımı düşük iller de ise kuvvetli yağmur görülecek bu patern yaklaşık 7-10 gün sürecek bütün iller etkilenecek.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS nin şu çıktısına benzer bir beklentim var benim. Belirtmiştim geçen de. Biraz daha zaman lazım ama.
Yazmışım ki önceden. Modeller dehşet görüntüler veriyor. 😎
Sibirya kokusu alıyorum 👀
Bismillahirrahmanirrahim diyagrama bak. Toplanın arkadaşlar başlıyoruz. 🙈🙈
Hatay'lılar pılını pırtını toplayıp kapatmış kışı. 🙈
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS nin şu çıktısına benzer bir beklentim var benim. Belirtmiştim geçen de. Biraz daha zaman lazım ama.
15 gün önce yazdığım yazı ile şu anki modeller arasında çok bir fark göremiyorum. 😎😎
Hatay'a daha önce Mart ayında kar yağmamış. Yanlış görmediysem eğer. Hiçbir sene 5 kez kar görmemiş.. Şu an 5.kez kar almak için model takibi yapıyoruz. Gerçekten inanılır gibi değil. 😎
GEM ve GFS kar haritaları
Sahutt maraş için ne söylersin
Sahutt maraş için ne söylersin
Perşembe gecesi kara çevirir gibi duruyor.
Vasatın üstü