- Resmi Gönderi
Son demlerdir
Yüksek ihtimalle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon demlerdir
Yüksek ihtimalle
Altta kütle görüyorum da sıcaklık sorun çıkarır gibime geliyor
Kahramanmaraş son durum
Acaba mart surprizmi yapacak
18 mart soguk hava dalgasi var
Sali gunu netlesir
Acaba mart surprizmi yapacak
18 mart soguk hava dalgasi var
Sali gunu netlesir
Zor. Hatta çok zor. Soğuk çekirdeği o kadar güçlü değil. En azından bize kar yapacak kadar güçlü değil. Bu sezonu yavaş yavaş kapatmaya hazırlanabiliriz bence
GüZel bir kış geçirdik umarım herkes tatmin olmuştur hepinizin eline emeğine sağlık uykusuz kalmamıza değdi zoruma gitmeyen kısımda bu ama tatmin edici örtümüz olmaması can sıkıcı belkide bu sene fragmandı seneye daha iyi bir kış geçirecez temennim o yönde hepinize sağlıklı kavurmalı bir yaz dilerim 🙏😎
Radarda değişik hareketler var
Çözünürlük hatası olabilir bilmiyorum
Çözünürlük hatası olabilir bilmiyorum
MGM sayfasında da var aynısı. Çok değişik. İlk defa görüyorum. Bakalım bir kütle oluşumuna sebep olacak veya hareket edecek mi 🖐🏻
Hatadır o dün Çanakkale'de de böyle görüntüler olmuştu
Hala radar takip ediyorum ya. 😜😜
GüZel bir kış geçirdik umarım herkes tatmin olmuştur hepinizin eline emeğine sağlık uykusuz kalmamıza değdi zoruma gitmeyen kısımda bu ama tatmin edici örtümüz olmaması can sıkıcı belkide bu sene fragmandı seneye daha iyi bir kış geçirecez temennim o yönde hepinize sağlıklı kavurmalı bir yaz dilerim 🙏😎
Üle bizi kıştan kışa hatırlamayın sadece. Biz burada aileyiz. Girin yazın hal hatır sorun. Biz buradayız zaten hep. Siz de bu ailenin bir parçasısınız. Öyle bir gidiyorsunuz. 7 8 ay
Üle bizi kıştan kışa hatırlamayın sadece. Biz burada aileyiz. Girin yazın hal hatır sorun. Biz buradayız zaten hep. Siz de bu ailenin bir parçasısınız. Öyle bir gidiyorsunuz. 7 8 ay
Hocam yazın sezon açılıyor fazla bakamıyorum geceleri gene uğramaya çalışırım ben 😂
Valla yazın buraları unutuyoruz ya ben de girmeye çalışırım. 😄