Hoşgeldin, Aleykümselam .
İnşallah yeni yıl,yeni umutlarla gelsin.
Tekrar hoşgeldin..
Hoşbuldum abim teşekkür ederim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHoşgeldin, Aleykümselam .
İnşallah yeni yıl,yeni umutlarla gelsin.
Tekrar hoşgeldin..
Hoşbuldum abim teşekkür ederim
Mehmet Ali hoşgeldin
Keşke %den artsa
Mehmet Ali hoşgeldin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Keşke %den artsa
Hoşbuldum .Ocak ilk haftadan sonra artar umarım yüzdeler
Mehmet Ali hoşgeldin. Aleyküm selam
Mehmet Ali hoşgeldin. Aleyküm selam
Hoşbulduk 🙂
Antakya için bugün modeller %3 yağış ihtimali var demişti .1 saatir şakır şakır yağıyor Maşallah
Antakya için bugün modeller %3 yağış ihtimali var demişti .1 saatir şakır şakır yağıyor Maşallah
Kazasız belasız yağışlar İNŞAALLAH
Allah bereket versin gerçi veriyorda zaten iyiymiş bayağı benim konumda abartısız bütün aralığı toplasan 1 saat yağmur yağmadı.
Sahutt şunu kabul etmemiz gerekiyorki akdeniz bölge geneli uzun yılların en kurak aralık ayından birini belkide en kurak aralık ayını yaşadı. Ve işin dahada kötüsü bu derece kurak geçen aralıklarda kışın geri kalanıda yani ocak şubatta hep kurak geçmiş.Yani şunu net bir şekilde söyleyebilirizki bizi büyük ihtimalle kurak bir ocak ve şubat bekliyor. Ha aralık kadar kurak olmaz belki ama en iyi ihtimalle bölge geneli mevsim normallerinin yarısından öteye geçemez.
Sabahki gfs çıktısı gözüme güzel geldi
Oguzhan kesinlikle haklısın abim. Sadece Akdeniz olarak değil, ülke olarak sıkıntılı geçiyor şu ana kadarki süreç. Temennimiz bu döngünün değişmesi. Değişmezse o zaman gerçekten sıkıntı
Öncelikle hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlık, huzur ve mutluluk dilerim hepinize. Modeller çok kararsız hala. Fakat sistem beklentim hala devam etmekte, ayın 10 u civarına. Öğleden sonra tekrardan önümüzdeki duruma bakacağım. Değerlendirmemi akşam ya da gece paylaşırım. Hayırlı sabahlar 😊
Öncelikle modeller sağ gösterip sol vurabilecekleri için çok fazla uzun vadeye bakmıyorum modellere. Başarısızlar demiyorum. Uzun vadede sürekli değişkenlik gösteriyorlar.
🌧️❄️🌬️Öncelikli beklentim ayın 6 7 8 i civarı dağlarımıza ve rakımı 1000+ yerlere akmasa da damlar bir kar yağışı. Çok kuvvetli değil.
☃️🌧️İkinci atak ayın 12 13 ü civarında. O sistemde daha yoğun yağış bekliyorum bu sisteme göre. Yine çok güçlü bir soğuk olmayacak gibi görünüyor maalesef. Dağlar ve yüksek kesimlerin daha tutucu bir kar yağışı alması muhtemel bir sistem beklentim var.
❄️ Sonrasında ayın 16 sı gibi bir salınım ihtimali var. Bu ihtimal zayıf bir ihtimal değil. Soğuk çekirdek daha güçlü bu iki sisteme göre. Sistemin rotası henüz kesin bir şekilde ülkemiz olmadığı için kesin şeyler yazamıyorum. Fakat gelmesi halinde daha fazla kente kar yapabilme potansiyeli olan bir sistem. En azından inşallah şu yaşadığımız kadar kurak günler bizi beklemiyordur. Kardan çok artık ülkeye yağışlı sistem bekler hale geldik. İnşallah bu döngü önümüzdeki süreçte kırılacak. Şimdilik bu kadar yazmış olalım. Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğim. Hayırlı akşamlar
Şöyle bir sistemden kırıntı alacak olmak hiç inandırıcı gelmiyor hiç.
Şöyle bir sistemden kırıntı alacak olmak hiç inandırıcı gelmiyor hiç.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Akşam veya gece güncellemesinde etkilenmezsek eğer dahası zor. Zaten bu kadar kısa vadede bile bu kadar değişiklik göstermesi baya absürt. Bir tane siklonun hareketi koca sistemi etkiliyor. Ne günlere kaldık rahat rahat sistem takibi yapmak varken.