Ben dünyada ki en yüksek sıcaklık burası demedim ki zaten :D
56.7 zaten ölüm vadisinde gerçekleşti. 54.4 de öyle.Ha 54.4 başka bi bölgenin derecesi olsaydı o zaman tamam.Ben de diyorumki aynı bölgenin daha yüksek sıcaklığı var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen dünyada ki en yüksek sıcaklık burası demedim ki zaten :D
56.7 zaten ölüm vadisinde gerçekleşti. 54.4 de öyle.Ha 54.4 başka bi bölgenin derecesi olsaydı o zaman tamam.Ben de diyorumki aynı bölgenin daha yüksek sıcaklığı var
O sıcaklıklar bence olası değil..Fazla konuya hakim değilim ama 50-55 dereceye ben sadece 😱 ederim
Abi 56.7 dünya meteoroloji örgütünün kabul ettiği resmi kayıttır.Herkez bir yorum yapabilir ama öncelik resmi kayıtı baz almaktır.
Sahutt hassadaki sıcaklığın doğru olduğunu düşünmüyorum bir yanlışlık var.Kozan doğru ama dünde 48.3 oldu
Aksam bakalim resmi aciklama yapar mgm
Takip ettim sabahtandir. Hatay/Hassa hep ayni degerlerde gidip geliyor. Tahminimce Türkiye sıcaklık rekoru Hassa'dan 49.7 derece ile gelecek
Yeniden yükselmeye başladı
Demeye kalmadı yine düştü
3 derece daha yükselmez. İlginç bir rekor . Kozan çıkar diye bekliyordum.
Eğer bu rakamlar kesin teyit edildiyse Türkiyenin yeni rekoru 50 derece.Cizreye ait 49.1 önemli farkla aşılmış.Uç değerler genelde 0.2 0.3 gibi küçük sıcaklık farklarıyla farklarla aşılır ama yeni rekor yaklaşık 1 derece farkla gelmiş.Gelecek adına çok vahim bir durum. Ayrıca birçok şehirde kendi rekorunu kırmış.
Gfs Antalya diyagramı.
Bu sezon da fırsat buldukça hem bölge konusundan hem de aşağıdaki şahsi konumdan yazmaya devam edeceğim fırsat buldukça inşallah
Gfs Hatay diyagramı.
Herkese Merhaba Yarın Muğla ve Aydın 'da Yerel olarak Özellikle Öğlen ve Akşam Saatlerinde Kuvvetli Yağmur Etkili olabilir. Uyarı: Tahmin kesin değildir.
Gfs Aydın diyagramı.
Gfs Muğla diyagramı.
Maşallah Antakya'da aylar sonra yağmur geçişleri oluyor
Aşkın kokusu geliyor burnuma.Kuzeyden üzerimize oldukça güçlü bir kütle ilerliyor.Haydi inşaAllah.
Acayip yağıyor.