- Resmi Gönderi
Insallah abi. Kardan bagimsiz Ocak ayina en iyi başlayan bölge olabiliriz. Defne 1 Ocaktan şimdiye 345 kg yağışa ulaştı.
Şubatta inşallah kar da göreceksiniz 🤲
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturInsallah abi. Kardan bagimsiz Ocak ayina en iyi başlayan bölge olabiliriz. Defne 1 Ocaktan şimdiye 345 kg yağışa ulaştı.
Insallah abi. Bizim icin kar pastanın çileğidir derim ben hep. Önemli ilan bu yağışları kazasız belasız yeterince almak. Kış bizim adımıza şu ana kadar kötü geçmiyor 🫡
Radar görüntüsü
Bu da genel görüntü. Antalya civarında da etkili yağışlar var. Dağlar kar alıyor 🫡
Amanos Dağları için sıcaklık sınırda görünüyor. Acaba kar durumu nedir orada merak ettim.
Defne 100 kg oldu😳😳
Defne 100 kg oldu😳😳
125 kg
Hatay Antakya 40 mm
Hatay Defne 135 mm yağış aldı. Yağış bu gece de şiddetini ara ara artırarak devam edecek. Hatay Defne'nin merkez kısmında bu yagistan etkilenecek pek kimse yok . Yüksek kesimlerinde ise çadırda kalan vatandaşlarımızı uyaralım. Tehlike sürüyor. Hatay Antakya için de aynı uyarı gecerli . Şu an çok şiddetli bir yağış var. Muazzam bir yağış alıyoruz.🫡
Ara ara çok şiddetli geçişler oluyor. Böyle devam ederse gece boyu Antakya merkez de 80 100 mm yaklaşır.
Hatay'da yağış 50 kg aştı. Hafif orta kuvvette devam ediyor. Yarın akşama kadar sürecek. Sonra 1 günlük bir ara vereceğiz. Ardından yeni bir yağışlı hava geliyor. 🫡
Hatay'da yağış 50 kg aştı. Hafif orta kuvvette devam ediyor. Yarın akşama kadar sürecek. Sonra 1 günlük bir ara vereceğiz. Ardından yeni bir yağışlı hava geliyor. 🫡
Masaallah masaallah,bu soğuk ile o yagişlıların çeyreği gelse metre kar alırdık iç Ege olarak.
İnşallah kazasız belasız yağsın da berekettir ve gereklidir ülkemiz için.
sonbahar ve aralık kurak geçti.ocak ayınında ilk yağışını alıyoruz.Ama 1 saattir şakır şakır yağıyor konumda.Feci özledim.Sabah işe gidecek olmama rağmen sırf bu yağmur için uyumadım🙂
Hatay Defne 1 ocaktan şimdiye kadar 450 kg yağış aldı. Modellerin mutabık olduğu konu ise Ocak 2.yarı da bol yağış alacağız. 650 mm yi bulur Hatay Defne Ocak bitmeden bu gidişle.
Hatay Defne 1 ocaktan şimdiye kadar 450 kg yağış aldı. Modellerin mutabık olduğu konu ise Ocak 2.yarı da bol yağış alacağız. 650 mm yi bulur Hatay Defne Ocak bitmeden bu gidişle.
Maşallah🤲
Ocak ayının kalanı için bölgemizin kıyılarında kar beklentim bulunmamaktadır 👨🏼💻❎️
Tabii daha uzun süre var fakat öyle güçlü bir soğuk su an verilere göre pek mümkün görünmüyor. Kar ihtimalini konuşur ederiz. Fakat Şubat ayına kaldı gibi duruyor. Önümüzde zaten bol yağışlı bir süreç var . Takibe devam🙋♂️