hoşgeldiniz semih hocam
Hoşgeldin Efsane-Semih!
-
CAN -
13 Aralık 2020 21:39 -
Kapalı
-
-
Hoşgeldiniz.
-
- Resmi Gönderi
Semih hocamız akabinde forumumuza gelen tüm arkadaşlar , sizlerde hoşgeldiniz.
-
Semih hocamız akabinde forumumuza gelen tüm arkadaşlar , sizlerde hoşgeldiniz.
Hoş bulduk üstad.
-
semih hocam hava forum olarak cidden çok kırldık, keşke başka bir foruma geçtiğinizi bizle paylaşsaydınız.
-
- Resmi Gönderi
semih hocam hava forum olarak cidden çok kırldık, keşke başka bir foruma geçtiğinizi bizle paylaşsaydınız.
Forum ismi vererek yorum yapmak abes olmuş. Dediğiniz forumda HAVALARINSESİ yaz bakalım sana neler yapıyorlar ?
-
- Resmi Gönderi
Öğrenmiş olduysanız sorun yok hoş geldiniz.
-
- Resmi Gönderi
işte farkımız anlayışlı olgun oturmuş evinde işinde gücünde insanlar olarak , ufak tefek hataları çok abartmamak olmuştur. bazı önemli hususlar bunlardır. Ercan abimin dediği gibi bahsettiğin forum sitesinde bizim sitenin adını küçük harfler ile bile yazsan ban yersin. Ama biz iyi niyetle bir paylaşım yaptığını düşünerek anlayış gösteriyoruz. Farkımız tarzımızdır. ?
-
Hoşbuldum , foruma kaydolmamın nedeni semih hocayı linçlemek değildi yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Semih hocanın tahminlerini okumak için kaydoldum, konuyu görünce kırgınlığımı belirtmek istedim çünkü yaklaşık 7 senedir *aynı* forumda hocamın tahminlerini okuduktan sonra haber vermeden başka bir foruma geçmesi beni üzdü.
-
- Resmi Gönderi
Birde o kadar anlayissizlarki ne değişik insanlarsiniz diye engel mesajı atmis 3 tane hesap açmanın sebebi banlanirsam digerine geçmekti 1 saate hepsi halloldu vicdansiz oldukları icin 3 hesap actim
Salih sen sinirlenme boşver. Biz seni az çok tanıyoruz. Merak eden, hava olaylarını seven bir kardeşimizin. Herkes sabırlı olamıyor maalesef sıkma canını ?
-
- Resmi Gönderi
Konuyu boş mesajlar ile doldurmayalım.
-
- Resmi Gönderi
hocam sen nasıl ban yedin bu sebeblerden cidden tuhafmış
Hocam adı gerekmeyen sitede kimler ne sebeplerden banlar yedi bir bilsen :D Nasıl yalanlar söylendi sonradan.. Sağlık olsun doğruyu ve gerçeği bilen biliyor diyelim. Bu konu altından sohbeti bırakalım.
-
- Resmi Gönderi
Tekrardan Hoş geldin.
-
Efsane semih kar müjdesi ile geri döndü artık. Atkıları eldivenleri hazırlayın..
-
Hoşgeldiniz hocam sizİ 2013den beri tanıyorum bu hava ile ilgili uğraşlarımdan beridir tahminlerinize tanık olmuşluğum başka forumlardada yıllar içerisinde olmuştur.Hoşgeldiniz tekrardan.
-