Audi A5 2.0 TDI Quattro 190ps 400nm
VW Passat 2.0 Bi-TDI 4motion 240ps 500nm
Hastasına
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAudi A5 2.0 TDI Quattro 190ps 400nm
Hastasına
Realistic çarptın geçtin abim.. Plakayı da alamadık
VW Passat 2.0 TDI 4motion 240ps 500nm
Hastasına
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Hay maşallah kazasiz belasız inşallah
Hay maşallah kazasiz belasız inşallah
Allah herkese daha iyisini nasip etsin inşallah mülk Allah'ın biz emanetçiyiz fani dünyanın malı ne de olsa
Allah herkese daha iyisini nasip etsin inşallah mülk Allah'ın biz emanetçiyiz fani dünyanın malı ne de olsa
Ağzına sağlık denk demişsin abim..
Hastasına
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Araç senin mi kardeşim ?
Araç senin mi kardeşim ?
Araçların ikisi de bizim babam ve annemin üstüne bir de Dacia Duster var ehliyeti öğrendiğim benim üstüme acemilik arabası 1.5 dizel manuel onu da kadraja sokmak isterdim ama görüntüyü bozmak istemedim
Araçların ikisi de bizim babam ve annemin üstüne bir de Dacia Duster var ehliyeti öğrendiğim benim üstüme acemilik arabası 1.5 dizel manuel onu da kadraja sokmak isterdim ama görüntüyü bozmak istemedim
Maşallah kardeşim Rabbim daha da versin. Kardeşim.
94 supra mk4 nasıl bu kadar kusursuz
Motor yağı donmazmı yahu
Motor yağı donmazmı yahu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Benzin donar normal şartlarda. Garajdan çıkarıp dışarıda çalıştırmış olabilirler
Hocam benzin donmaz mazot donar Sarp Özdoğan hatta bazı minibüsçüler kışın mazota biraz benzin atarlar
Hocam benzin donmaz mazot donar Sarp Özdoğan hatta bazı minibüsçüler kışın mazota biraz benzin atarlar
Benzin -45 derecede donuyor. Mazot ta -20civarı. Sentetik koyanlar oluyor. Hem performansı da arttırıyordur :D
Bu audi nin 2015 ten önce ki modelleri ne sıkıntılıymış bir site de okuyorum full arıza adam diyor arabaya masraf ettiğim parayla a3 alırdım
Bu audi nin 2015 ten önce ki modelleri ne sıkıntılıymış bir site de okuyorum full arıza adam diyor arabaya masraf ettiğim parayla a3 alırdım
Tfsi motorunun yağ yakma sorunu ile ilgili bir çalışmam vardı. Yeni bir piston segman modeli oluşturmuştum. Kendilerine mail attım ama geri dönüş olmadı. Kasti yaptıklarını düşünüyorum bu arızayı.