Bugün Marmara Bölgesi alev atıyor.
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Yakın zamanda 13 ağustos sonrası ortalamanın daha da düşmesini tahmin ediyorum.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Evet kimse dikkat çekmiyor buna. Pasifik alev almış durumda. Belki şuan bizim için her şey normal ama ilerleyen yıllarda özellikle doğrudan etki alanında olan bölgeler için ekstrem hava koşulları oluşacak. Türkiye olarak doğrudan risk altında değiliz.
-
- Resmi Gönderi
Bu döngü seneye olmayacak el nino uzun yıllar sürmez ancak en güçlü döngüye girmiş olabiliriz
-
Uzun vade tahminleri 1-2 aylık olanlarını severim, ancak 2 aydan fazla olanlarını pek sevmiyorum tutmuyorlar genelde. O yüzden gram okumam öyle yazıları
-
- Resmi Gönderi
Uzun vade tahminleri 1-2 aylık olanlarını severim, ancak 2 aydan fazla olanlarını pek sevmiyorum tutmuyorlar genelde. O yüzden gram okumam öyle yazıları
Enso bakımından bakarsan çok az sapma payı olan bir veri en tutarlılardan
-
Enso bakımından bakarsan çok az sapma payı olan bir veri en tutarlılardan
Ao nao mjoyu kendi başıma çözdüm bana ensoyu okumayı öğretir misin ☺️
-
- Resmi Gönderi
Ao nao mjoyu kendi başıma çözdüm bana ensoyu okumayı öğretir misin ☺️
Enso okumakta bir şey yok pozitif negatif bütün olay bu etkileri farklı olur
-
Enso okumakta bir şey yok pozitif negatif bütün olay bu etkileri farklı olur
Hangi siteden okuyacağım
-
- Resmi Gönderi
Hangi siteden okuyacağım
How ENSO leads to a cascade of global impactsENSO arises from changes across the tropical Pacific Ocean. So why does ENSO affect the climate over sizable portions of the globe, including some regions far…www.climate.gov -
- Resmi Gönderi
Diyorsan ben makale tarzı bilimsel şeyler sevmiyorum bayhava nın sitesinden okuyabilirsin
-
Diyorsan ben makale tarzı bilimsel şeyler sevmiyorum bayhava nın sitesinden okuyabilirsin
Tamam el ninoyu çözdüm. El nino ne kadar güçlü olursa o denli yağışlar olur ve daha sıcak gelme eğiliminde olur +2 derece ve üzerine aşırı diyorlar hafif ise 0.5 0.9 derece değişiyor
LA Ninada mantıken tam tersi soğuğa neden olur
-
- Resmi Gönderi
Tamam el ninoyu çözdüm. El nino ne kadar güçlü olursa o denli yağışlar olur ve daha sıcak gelme eğiliminde olur +2 derece ve üzerine aşırı diyorlar hafif ise 0.5 0.9 derece değişiyor
LA Ninada mantıken tam tersi soğuğa neden olur
kaba tabirle öyle ancak spesifik yerler için geçerli
-
2024-2026 yılları arası la Nina var ama soğutucu etkisi zayıf çünkü aşırı değil. Türkiyeye etkisi az. Ne fayda sağlar ne zarar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -